HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα απώλεια για τον Ολυμπιακό - Νίκησε την γκίνια της η ΑΕΚ (ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΌΤΥΠΑ)

Ο Εσάν Χατζισαφί, στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στη Super League Σουρωτή, διέσωσε ένα βαθμό στο Περιστέρι για τους Πειραιώτες...


Ο Εσάν Χατζισαφί, στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στη Super League Σουρωτή, διέσωσε ένα βαθμό στο Περιστέρι για τους Πειραιώτες, ισοφαρίζοντας στο 90΄ σε 2-2 τον Ατρόμητο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ (Βασιλακάκης στο 19΄, Ντιγκινί στο 66΄), ισοφάρισαν ενδιάμεσα με τον Μάριν (28΄) και χρειάστηκαν το γκολ του Ιρανού στο 90΄, μετά από απόκρουση του Γιαννιώτη σε πέναλτι του Τζούρτζεβιτς, για να αποφύγουν την πέμπτη φετινή ήττα τους. Παραταύτα, οι Πειραιώτες έμειναν για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη, βρίσκονται στο -4 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ και στο -3 από τον ΠΑΟΚ (που έχει αγώνα λιγότερο) και πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν ως το τέλος τον 8ο διαδοχικό τίτλο τους.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Χατζηισαϊας, Σάκιτς, Ουάρντα (90+4΄ Στρούγγης), Καρασαλίδης, Ντάουντα (86΄ Κωτσόπουλος), Ντιγκινί, Μάντσον, Βασιλακάκης (88΄ Ούμπιντες), Γιαννούλης, Κυριακίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρήστος Κόντης): Προτό, Μποτία, Ταχτσίδης (62΄ Τζούρτζεβιτς), Φορτούνης (24΄ Πάρντο), Μάριν, Μιραλάς (39΄ Οτζίτζα), Ζιλέ, Ελαμπντελαουί, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί, Νικολάου.

Με Λάζαρο νίκη για την ΑΕΚ!
Η ΑΕΚ παρά τις χαμένες ευκαιρίες με τον Αραούχο, αλλά και τα τρία δοκάρια, κατάφερε να πάρει τη νίκη με πέναλτι του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (1-0) και επέστρεψε στην κορυφή.
Αν και ζορίστηκε από τον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης, η Ένωση πήρε το «τρίποντο» της νίκης με 1-0.
Πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του είχε ο Νίκλας Χουλτ, με τους «κιτρινόμαυρους», να ανεβαίνουν ξανά έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, εν αναμονή του αυριανού αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ.
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Μοράν, Γαλανόπουλος (46' Κονέ) (57' Χριστοδουλόπουλος), Γκάλο, Μασούντ, Μπακασέτας (46' Λιβάια), Αραούχο.
Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Πασαλίδης (87' Μαντίντα), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (77' Δουβίκας), Τόνσο, Κάλτσας (55' Σελίν), Μανιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.