Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου τα... Καλάβρυτα

Στην ιστορία πέρασε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουα...

Στην ιστορία πέρασε το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα snow volley, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. Νικητές Κοτσιλιάνος, Ιωαννίδης στους άνδρες και Τριανταφυλλίδη, Μεθενίτη στις γυναίκες, που παίρνουν το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Αυστρίας.
Οι εικόνες που πρόσφεραν οι αθλητές με φόντο πάντα τον κατάλευκο Χελμό, ήταν εντυπωσιακές. Όλοι μα όλοι εκθείασαν τις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού, την εξαιρετική φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση. Ήταν ένα διήμερο που προσέφερε μεγάλη διαφήμιση για τον τόπο μας που φέτος αναδείχθηκε -δίκαια- σε πρωταθλητή στους χειμερινούς προορισμούς.   

Στο πρώτο σκαλί των Καλαβρύτων Κοτσιλιάνος και Ιωαννίδης

Στον τελικό, αν και βρέθηκαν πίσω στα σετ, Κοτσιλιάνος και Ιωαννίδης έκαναν την ανατροπή και νίκησαν με 2-1 (9-11, 11-7, 11-3) τους Κώστα Κογκαλίδη, Ηλία Κλώνο.
«Υπάρχει πολύ μεγάλη χαρά. Είναι το πρώτο τουρνουά snow volley στην Ελλάδα και είμαι χαρούμενος που το κατέκτησα. Ήταν καινούρια εμπειρία για μένα, πάντα η πρώτη θέση είναι ευπρόσδεκτη. Το σημαντικό είναι ότι το άθλημα δείχνει ότι έχει δυναμική και ελπίζω να μεγαλώσει στην Ελλάδα. Ήταν πολύ όμορφο διήμερο στα Καλάβρυτα και συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης. Στην Αυστρία το επίπεδο θα είναι τελείως διαφορετικό, δεν γνωρίζω πως θα είναι, παρόλα αυτά πάμε να δώσουμε το καλύτερο δυνατό και να εκπροσωπήσουμε την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε όπως κάνουμε το τελευταίο διάστημα» σχολίασε ο Γιώργος Κοτσιλιάνος που μετά την άμμο, φτάνει στην κορυφή και στο χιόνι. Ο συμπαίκτης του Παναγιώτης Ιωαννίδης τόνισε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ ακόμα περισσότερο γιατί είμαι μόλις 19 ετών και η πρώτη θέση μου δίνει κίνητρο να συνεχίσω ακόμα πιο σκληρά. Στην Αυστρία θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να το ευχαριστηθούμε. Το μόνο που θέλω είναι να παίζω όσο το δυνατόν καλύτερα σε κάθε μέρα και καθημερινά να μαθαίνω κάτι καινούργιο για να βελτιώνομαι. Ο Κοτσιλιάνος με έχει βοηθήσει πολύ τον τελευταίο καιρό και τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Το σκηνικό στα Καλάβρυτα ήταν εντυπωσιακό, η διοργάνωση ήταν οργανωμένη, πέρασα πολύ ωραία και επιστρέφω στην Αθήνα για να συνεχίσω την προσπάθειά μου ακόμα πιο δυνατά».

Τριανταφυλλίδη και Μεθενίτη το χρυσό στα Καλάβρυτα!

Η Πηγιάννα Μεθενίτη και η Λίζα Τριανταφυλλίδη είναι οι πρώτες πρωταθλήτριες Ελλάδας στο snow volley. Οι... συμμαθήτριες από το Μαρκόπουλο, ήταν οι νικήτριες του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος snow volley που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων. 

Πηγιάννα και Λίζα εκτός από την πρώτη θέση, πήραν και το εισιτήριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία το διάστημα 23-25 Μαρτίου. Οι δύο συμπαίκτριες δεν έχασαν σετ σε όλη την διοργάνωση και στον τελικό νίκησαν με 2-0 (11-6, 11-9) τις Σοφία Καψαμπέλη, Χριστίνα Παρασκευαΐδου.

«Είμαι ενθουσιασμένη. Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκα στο χιονοδρομικό κέντρο, ήθελα να βάλω τα... ποδοσφαιρικά μου και να παίξω. Πάμε τώρα στην Αυστρία να το ευχαριστηθούμε. Θα πάμε με χαμόγελο και θα γυρίσουμε με χαμόγελο» σχολίασε η Λίζα Τριανταφυλλίδη, κόρη του πρωταθλητή στην άμμο και στη σάλα Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, με την Πηγιάννα Μεθενίτη να τονίζει: «Το λέγαμε από την πρώτη στιγμή για πλάκα ότι θέλουμε την πρώτη θέση. Όσο παίζαμε είδαμε ότι μπορούσαμε και στο τέλος ήρθε. Πάμε στην Αυστρία να το διασκεδάσουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό»




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.