HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΣΤΟΝ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - ΣΕΠΟΚΕ

Στην θέση του Προέδρου του Σκακιστικού και Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων (ΣΕΠΟΚΕ) μετά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που έγι...

Στην θέση του Προέδρου του Σκακιστικού και Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων (ΣΕΠΟΚΕ) μετά την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση που έγινε την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου επανεξελέγη ο δρ. Νικόλαος Ραζής. Κατά τη διαδικασία συ γκρότησης της νέας διοίκησης σε σώμα, θέση αντιπροέδρου κατέλαβε η Σωτηρούλα Ερμείδη, γενικός γραμματέας η Κυριακή Γεωργιάδου, ταμίας η Βασιλική Πριονά και έφορος η Σταυρούλα Γαντζούδη. Αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ εξελέγη ο καθ. Δημήτριος Δαπόντας. Τη νέα εξελεγκτική επιτροπή και το εποπτικό συμβούλιο απαρτίζουν οι Σταύρος Σταυρόπουλος (πρόεδρος), Θεοδόσης Παναγόπουλος (αντιπρόεδρος), Θεόδωρος Χαλμούκης (γραμματέας), Ηλίας Ερμείδης και Σωτήριος Μπόβαλης (μέλη) και Ραζή Ρόζα (αναπληρωματική). Στο νέο πειθαρχικό συμβούλιο εξελέγησαν, πρόεδρος ο Χαρίλαος Ερμείδης, μέλη οι Γεώργιος Τζιομάκης και Πεντζιάς Σωτήριος και Αναπληρωματικό μέλος η Ραζή Ρόζα. Στην Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία εξελέγη μέλος ο Ν. Ραζής και η Σωτηρούλα Ερμείδη (αναπληρωματική).

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.