Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Σχολική κοινότητα Καλαβρύτων ευχαριστεί την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Ιωάννα Σφυρή

Στα πλαίσια της συνεργασίας και της συνεχούς υποστήριξης του σχολικού συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», θέλ...

Στα πλαίσια της συνεργασίας και της συνεχούς υποστήριξης του σχολικού συγκροτήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης «ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΚΗΠΟΥΡΓΟΣ», θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη διάθεση εξοπλισμού  (καθίσματα επισκέπτη-αναμονής) για την κάλυψη αναγκών των σχολείων μας. Παράλληλα θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, που καθημερινά γίνεται ορατή και βελτιώνει τις συνθήκες παροχής υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων της περιοχής μας. Το σημαντικό αυτό έργο που επιτελείται με τη συνεργασία και βοήθεια του ιατρικού και διοικητικού  προσωπικού, έχει σαν αφετηρία τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, την Ιωάννα Σφυρή, που ας μας επιτραπεί να υπενθυμίσουμε ότι πέρασε σχετικά πρόσφατα, ως μαθήτρια, από τα θρανία των σχολείων μας. Έτσι λοιπόν χαιρόμαστε και αισθανόμαστε και εμείς υπερήφανοι βλέποντας ότι η νέα γενιά και θέλει και μπορεί και παραμένει για να βοηθήσει τον τόπο που τη μεγάλωσε.
Ευχαριστούμε, καλή δύναμη και καλή συνέχεια.   
Οι Διευθυντές
ΓΕΛΣπανός Βασίλειος 
Γυμνάσιο Ροδοπούλου Ιωάννα 
ΕΠΑΛ  Κάντζαρη Βασιλική

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.