Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τούρκοι αποβιβάστηκαν στις Οινούσσες και ζητούν πολιτικό άσυλο

Στην Παναγιά Οινουσσών αποβιβάστηκαν με φουσκωτή λέμβο το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας Τούρκοι πολίτες προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό...

Στην Παναγιά Οινουσσών αποβιβάστηκαν με φουσκωτή λέμβο το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας Τούρκοι πολίτες προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο από τις αρχές της Χίου.
Όλοι τους οδηγήθηκαν στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ για καταγραφή και ταυτοποίηση και κατά πάγια τακτική αναμένεται να μεταφερθούν στην Αθήνα, όπου και θα εξεταστούν οι αιτήσεις τους. 
Για το περιστατικό στις Οινούσσες εξέδωσε σχετική ανακοίνωση το Λιμενικό Σώμα, όπου αναφέρει: «Στον εντοπισμό και τη διάσωση δεκαεπτά (17) αλλοδαπών προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν σε αμμώδη παραλία στην περιοχή “ΠΟΥΝΤΑ” Οινουσσών.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, το πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περισυλλογή των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Χίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.