Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βαριά ήττα στη Μόσχα για τον Παναθηναϊκό, 78-61 από τη Χίμκι

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αγνοεί το ευρωπαϊκό «διπλό» το νέο έτος, ενώ πλέον κινδυνεύει με... έξωση από την τετράδα που δίνει το πλεον...

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να αγνοεί το ευρωπαϊκό «διπλό» το νέο έτος, ενώ πλέον κινδυνεύει με... έξωση από την τετράδα που δίνει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.
Οι «πράσινοι» έπεσαν με το τελικό 78-61 στη Μόσχα, από την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ρώσους να «πιάνουν» στη βαθμολογία το «τριφύλλι» (14-9, αλλά υστερούν στην ισοβαθμία). 
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής απόψε δεν αποκλείεται να υπάρξει τετραπλή ισοβαθμία στην τέταρτη θέση (σ.σ. με νίκες των Ζαλγκίρις και Ρεάλ), σενάριο που αν επαληθευθεί στέλνει τους «πράσινους» εκτός τετράδας. 
Τα δεκάλεπτα: 24-18, 46-31, 63-46, 78-61

ΧΙΜΚΙ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ρόμπινσον 2, Σβεντ 20 (1), Χάνεϊκατ 9 (1), Μάρκοβιτς 7 (1), Μόνια 4 (6 ριμπάουντ), Τοντόροβιτς, Άντερσον 4, Τζένκινς 9 (2), Τόμας 7 (1).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 14 (2), Ρίβερς 5 (1), Τζέιμς 11 (1), Πέιν 2, Παππάς, Ντένμον 11 (3), Γκιστ 7, Βουγιούκας 7 (7/8 βολές, 5 ριμπάουντ), Λεκαβίτσιους, Καλάθης 2, Αντετοκούνμπο 2, Μήτογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.