Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τι κατέγραψε το Αστυνομικό δελτίο την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματ...

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 28 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού χθες τα ξημερώματα έσπασαν υαλοπίνακα αποθήκης χαρτικών και απορρυπαντικών 29χρονου ημεδαπού στην Πάτρα και αφαίρεσαν από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 246 ευρώ.
Επισημαίνεται ότι το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπές
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι χθες το πρωί, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσε δύο φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων.
Από την αστυνομική προανάκριση που ακολούθησε προέκυψε ότι ο δράστης από την 01-12-2017 έως την 15-01-2018, αφαίρεσε από το ίδιο κατάστημα και από ακόμα ένα κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων, 16 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 68χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δυο ετών και τεσσάρων μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.