Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Αρχιεπίσκοπο οι Περιφερειάρχες - Παρών και ο Απ. Κατσιφάρας

Επίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες όλης της χώρας παρέθεσε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο  Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης...

Επίσημο δείπνο στους Περιφερειάρχες όλης της χώρας παρέθεσε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο  Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Το δείπνο είχε προγραμματιστεί από καιρό και προέκυψε μετά τις συχνές περιοδείες του Αρχιεπισκόπου σε όλη την Ελλάδα και την γνωριμία του με τους Περιφερειάρχες. Παρών και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας
Από το δείπνο απουσίαζαν λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων, οι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρος Καρυπίδης, και Αττικής, Ρένα Δούρου. Ωστόσο, η κ. Δούρου εκπροσωπήθηκε από τον Κοσμά Παπαχρυσοβέργη, εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής. 
Καλωσορίζοντάς τους ο Αρχιεπίσκοπος τόνισε ότι «επιτέλους δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθούν και στην Αθήνα, όπως τόσες φορές είχε υποσχεθεί κατά τις επισκέψεις του στις περιοχές τους». Οι Περιφερειάρχες ευχαρίστησαν από την πλευρά τους τον Μακαριώτατογια την πρόσκληση και του ευχήθηκαν για την νέα χρονιά. Η συζήτηση περιστράφηκε σε θέματα συνεργασιών των Ιερών Μητροπόλεων με τις Περιφέρειες. Τους Περιφερειάρχες υποδέχτηκε στην είσοδο της Ι. Αρχιεπισκοπής ο Πρωτοσύγκελλος  Αρχιμανδρίτης Συμεών Βολιώτης, ενώ από το δείπνο απουσίαζαν λόγω σοβαρών ανειλημμένων υποχρεώσεων οι Περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Αττικής. Την κυρία Δούρου εκπροσώπησε ο κ. Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης, εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.