Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - ΦΩΤΟ

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, εορτάσθηκε στους Καμενιάνους, η εορτή του Πολιούχου του χωριού Αγίου Αθανασίου. Την πανηγυρική Θεία Λε...

Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια, εορτάσθηκε στους Καμενιάνους, η εορτή του Πολιούχου του χωριού Αγίου Αθανασίου. Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία τέλεσε ο π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ενώ τα αναλόγια, λάμπρυνα οι εγχώριοι ιεροψάλτες, Κώστας Νικολόπουλος, Αλέξανδρος Σταθόπουλος, Σπύρος Λάμπος και Αλέξιος Αθανασόπουλος, συνεπικουρούμενοι και από τον Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά ο οποίος ανέγνωσε και τον Απόστολο. Για την λαμπρή εορτή, υπήρξε ιδιαίτερη φροντίδα από τον Εκκλησιαστικό συμβούλιο τον Σύνδεσμο Καμενιανιτών Δροβολοβιτών Δεσινιωτών και τον Πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Καμενίανων τόσο για την τέλεση της Θείας Λειτουργίας όσο και για την συνέχεια όπου ο Σύνδεσμος, δεξιώθηκε στο πνευματικό κέντρο τους επισκέπτες που κατέκλυσαν το χωριό. Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους μόνιμους κατοίκους των Καμενιάνων και τους επισκέπτες. 
Παρευρέθησαν μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς, ο Αντιδήμαρχος κ. Χουλιάρας, ο βοηθός Δημάρχου κ. Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καμενιάνων - Δροβολοβού κ. Λάμπος, εκπρόσωποι τοπικών κοινοτήτων και φορέων. 
Ο Σύνδεσμος και οι φορείς του χωριού εύχονται σε όλους "καλή χρονιά" και ο πολιούχους να προστατεύει τους απανταχού συμπατριώτες όλον τον κόσμο, καθώς και την πατρίδα μας που δίνει τους δικούς της αγώνες

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.