HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αέρας ανανέωσης στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Σοπωτού!

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου παράλληλα με την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε και  η παρουσίαση της ομάδα του ΑΠΣ Σοπ...

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου παράλληλα με την εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας έγινε και  η παρουσίαση της ομάδα του ΑΠΣ Σοπωτού για την αγωνιστική περίοδο 2018.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα που έχουν σαν βασικό σκοπό και στόχο να αποκτήσει η ομάδα καλύτερες βάσεις και να παρουσιαστεί στο μέλλον πιο ανταγωνιστική, πιστή όμως πάντα στις βασικές αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας όπως ορίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός.

Η αρχή των αλλαγών έγινε με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον κ. Γιώργο Ντούβα. Ο έμπειρος coach που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις αφού μετράει συνεχή παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους για πάνω από 20 χρόνια και επιτυχίες με ΕΑΠ, Γλαύκο, Προμηθέα, Σφήγκα και Ολυμπιάδα, φέτος δέχθηκε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας και να μας οδηγήσει στο πρωτάθλημα της Γ1 ΕΣΚΑ-Η. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά να έχουμε τον κ. Ντούβα στην οικογένεια του Σοπωτού! Tον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει επιτυχίες και να μείνει μαζί μας για πολλά χρόνια!

Επίσης καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σοπωτού  τους νέους μας αθλητές (αλφαβητικά) :
Καραγιάννη Ανδρέα,
Καρκούλια Λεωνίδα,
Κόρδα Βασίλειο,
Λιβάνη Κωνσταντίνο,
Μεραντζή Ανδρέα,
Μπέλλα Κωνσταντίνο και
Μυλωνάς Βασίλειος
και τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες, χωρίς τραυματισμούς!

Στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για να κρατήσουμε την ομάδα μας ζωντανή σε μια εποχή έντονης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, φέτος αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρήκαμε συμπαράσταση από επιφανείς ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό, αναγνωρίζουν τις υγιείς προσπάθειες και συνδράμουν σε αυτές όπως μπορούν. Παράλληλα καλούμε όλους όσους πιστεύουν στις βασικές αρχές του ερασιτεχνικού αθλητισμού να σταθούν αρωγοί δίπλα μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για την αρωγή και την υποστήριξη :
-   τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Πελετίδη και τους κυρίους Πετρόπουλο, Κόττα και Μοίραλη,
-   την διοίκηση του ΠΕΑΚ και τον κ. Αγγελόπουλο,
- τον κ. Φώτη Δούβρη και την εταιρεία «ΔΟΥΒΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Α.Ε.Ε.Ε.Ε», www.douvris.gr, που θα είναι ο Μέγας χορηγός της ομάδας μας
-  τον κ. Σπύρο Σκιαδαρέση και την εταιρεία «ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.», www.skiadaresis.gr, που θα είναι χορηγός μας 
-   τον κ. Νίκο Αθανασόπουλο και  το all day café snack bar Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας,
-  τον κ. Φάνη Πάνα και το ψητοπωλείο Θράκα στην Έλληνος Στρατιώτου 76,
-   τον κ. Νίκο Ανδριόπουλο και η εταιρεία Nickan www.nickan.gr
- τον κ. Σπύρο Κουρή και τον Παραδοσιακό Ξενώνα «Σοπωτό» στην Αροανία Καλαβρύτων, www.xenonas-sopoto.gr
-   τον κ. Στάθη Πολίτη και το www.thebest.gr
-   τον κ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλος και την εφημερίδα «Πελοπόννησος», www.pelop.gr
-   τον κ Σταύρο Παναγόπουλο και την εφημερίδα «Γνώμη», www.gnomip.gr
-   τον κ. Νίκο Κυριαζή και το www.kalavrytanews.com
-   τo portal www.kalavrytanet.com

Ευχή όλων μας είναι να έχουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα με στοιχεία συναγωνισμού σε αθλητικά πλαίσια και να διακριθούν οι καλύτεροι! Καλή αρχή & καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία!




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.