HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έδωσαν ζωή στον Κάτω Δρυμό (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ» ΚΑΤΩ ΔΡΥΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την εκδήλωση ...


ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
«Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ» ΚΑΤΩ ΔΡΥΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ


Ο Σύλλογος μας πραγματοποίησε την εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το Σάββατο 27/1/2018 και στο χώρο του σχολείου (το οποίο μας έχει πλέον παραχωρηθεί από το Δήμο και προσβλέπουμε σε καλλωπισμό και βελτίωση του χώρου). Η καθολική και ευδιάθετη συμμετοχή και αλληλοβοήθεια από όλους τους πατριώτες μας δίνει το έρεισμα να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα και όρεξη! Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να μας πλησιάζουν οι πρεσβύτεροι του χωριού συγκινημένοι και να μας εκδηλώνουν την χαρά και ευφορία τους επειδή έκοψαν βασιλόπιτα πρώτη φορά στο χωριό ή επειδή ψήφισαν πρώτη φορά εδώ, το καλοκαίρι και στις εκλογές του συλλόγου.  Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν σουβλάκια, βραστό, φέτα, αναψυκτικά και κρασί, ενώ το επιδόρπιο αποτελείτο από λογής εξαιρετικά γλυκίσματα που έφτιαξαν τα κορίτσια του χωριού! Στη συνέχεια δεν έλειψαν το κέφι και ο χορός μέχρι αργά.
Ευχαριστούμε όλους τους χωριανούς και τους φίλους που βοήθησαν και προσέφεραν για την εκδήλωση και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον κ. Γεωργακόπουλο Γεώργιο που προσέφερε την βασιλόπιτα και τα σουβλάκια, τους εκπροσώπους του Δήμου Καλαβρύτων κ.κ. Κοντογιάννη Δ., Καρρά Β., Γεωργακοπούλου Χ., Μηλιτσόπουλο Π. και Παπαδάτου Χ., την κ. Παπουτσή Β. από το σύλλογο Κλειτορίας, τον κ. Κοντογιάννη Χ. από το σύλλογο Λυκούριας, την κ. Χασαποπούλου Γ. από το σύλλογο Κέρτεζης, τον κ. Τερλέγκα Κ. από την Τ.Κ. Πεύκου, τον κ. Θωμά Ν. από το σύλλογο φίλων ίππων και τον σύλλογο των εν Αθήναις Κάτω Δρυμοτών για τα τραπεζοκαθίσματα.
Ευχόμαστε καλή χρονιά, υγεία και ευημερία σε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Πάσχα με ακόμα μία επιτυχημένη εκδήλωση. Και σαφώς και καιρού επιτρέποντος να προχωρήσουμε στην ανακαίνιση του χώρου του σχολείου σε πρώτη φάση και ακολούθως να συνεισφέρουμε στην αντιμετώπιση των τυχόν προβλημάτων του χωριού. 
Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Σ. ΚΙΚΙΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.