HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Με μια αληθινά μεγαλειώδη Γενική Συνέλευση - και μέσα σ ένα πνεύμα ομοψυχίας, συναντίληψης, ενθουσιασμού και αγάπης για τον τόπο μας - τ...

Με μια αληθινά μεγαλειώδη Γενική Συνέλευση - και μέσα σ ένα πνεύμα ομοψυχίας, συναντίληψης, ενθουσιασμού και αγάπης για τον τόπο μας - την Κυριακή 28-1-2018, Καμενιανίτες-Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες βροντοφώναξαν το δικό τους δυναμικό παρόν στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Παράλληλα ο Σύνδεσμος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του η οποία μάλιστα ήταν ευγενική χορηγία του εκ Σειρών επιχειρηματία και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Αροανίας κ. Πέτρου Μπάρκουλα. Αξίζει να τονιστεί ότι υπάρχει αειθαλής χορηγία στο Σύνδεσμό μας και σε βάθος χρόνου από τον κ. Μπάρκουλα, τον οποίο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Σύνδεσμός μας ανακήρυξε σε επίτιμο μέλος του!! 
Την εκδήλωση τίμησαν: Ο πολιτευτής Αχαΐας κ. Ηρακλής Ρούπας, ο εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Νίκος Παπακωνσταντόπουλος εκ Λειβαρτζίου, ενώ ζωντανό τηλεφωνικό μήνυμα απεύθυνε και ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Βαρβιτσιώτης. 
Χαιρετισμό απέστειλε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, η Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Αροανίας Χαρά Γεωργακοπούλου και πολλοί άλλοι. Ευχαριστίες στον κ. Δήμαρχο για την ιδιαίτερη φροντίδα στα χωριά μας καθώς και σε όλους τους φίλους που μας τίμησαν. Μετά την κοπή της πίτας ακολούθησαν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοικητικών οργάνων από την Εφορευτική  Επιτροπή την οποία αποτέλεσαν: Ζωή Καλογεροπούλου, Σταθοπούλου Λουΐζα-Μαρία και Κατερίνα Λάμπου, οι οποίες πραγματοποίησαν μία άψογη διαδικασία.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων συγκροτήθηκαν σε σώμα οι εκλεγέντες. Η νέα σύνθεση του Δ. Σ. το - οποίο αξίζει να σημειώσουμε πλαισιώθηκε και με νέα - ηλικιακά - πρόσωπα – έχει ως εξής:
1. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ –    Πρόεδρος
2. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Γενικός Γραμματέας( και τομεάρχης του Συνδέσμου μας στην Πάτρα).
3. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Αντιπρόεδρος – Ταμίας (και τομεάρχης Δροβολοβού)
4. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Αντιπρόεδρος (και τομεάρχης Δεσινού).
5. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ – Εύφορος  ( και υπεύθυνη  πολιτιστικών διαγωνισμών, εκδηλώσεων και αγωνισμάτων).
6. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – Ειδικός Γραμματέας ( Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και Επικοινωνίας και συνεργασίας με τους Καλαβρυτινούς Συλλόγους και τη Πανγκαλαβρυτινή Ένωση).
7. ΛΑΜΠΟΣ ΣΠΥΡΟΣ – Υπεύθυνος Λαογραφικού Μουσείου και (αρχειακού υλικού, υποδομών, αθλητικών εγκαταστάσεων και εκδηλώσεων).
8. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ – Υπεύθυνη νεολαίας, άθλησης, και  εκδηλώσεων – καταγραφής της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.
9. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – Υπεύθυνος υποδοχής και εστίασης των εκδηλώσεων του Συνδέσμου – Φιλοξενίας.
10.   ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ -  Υπεύθυνος διαφύλαξης υποδομών-αρχαιολογικών χώρων και πολιτιστικών μνημείων.
11. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ -  Υπεύθυνος Φυσικών πόρων και αγροκτηνοτροφικών εκτάσεων. 
                         ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.