Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΠΟΣΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Συνεδρίαση για την μεταφορά των μαθητών

H 6η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30  Ιανουαρίου 2018, και ώρα  13:0...

H 6η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30  Ιανουαρίου 2018, και ώρα  13:00, στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπως αναφέρονται στην πρόσκληση που απέστειλε ο Πρόεδρος της Επιτροπής, Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Παναγιώτης Μπράμος είναι τα εξής:
Έγκριση ανάθεσης σε ιδιώτη μεταφορέα, κατόπιν διαπραγμάτευσης ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, δύο μονών δρομολογίων μεταφοράς των μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων από το χωριό Μπόσι Δήμου Καλαβρύτων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2017-2018 και του ύψους της σχετικής δαπάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.