Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από την ζωή ο Δημήτριος Γρίβας

Έφυγε από την ζωή ο εκλεκτός συμπατριώτης μας δικηγόρους παρ' Αρείω Πάγω, Δημήτριος Γρίβας από την Κερπινή Καλαβρύτων.   Ο Δημήτρης...

Έφυγε από την ζωή ο εκλεκτός συμπατριώτης μας δικηγόρους παρ' Αρείω Πάγω, Δημήτριος Γρίβας από την Κερπινή Καλαβρύτων.
  Ο Δημήτρης Γρίβας, είχε καταγωγή από το χωριό Κερπινή- Καλαβρύτων, ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα-Μαρία Γιακουμάκη, εκπαιδευτικό-λαογράφο και ερευνήτρια και πατέρας ενός παιδιού.
Με αγάπη για το χωριό μας, τον πολιτισμό μας και την ιστορία του τόπου, είχε βοηθήσει και προσέφερε τις υπηρεσίες του στο τόπο του αλλά και στις πολιτιστικές εκδηλώσεις και τα δρώμενα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου του χωριού όπου ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος του.
Μάχιμος δικηγόρος, τίμησε το λειτούργημά του αφήνοντας πίσω  την αύρα ενός αξιοπρεπή επαγγελματία και μόνο καλούς φίλους.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο, Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 3.00 μ.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελινούντος Αιγίου.
Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και κουράγιο.

Η εξόδιος ακολουθία του εκλιπόντος θα τελεστεί αύριο Τρίτη, 30 Ιανουαρίου στις 3μμ, στο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελινούντος Αιγίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.