Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος ο Λεμονής από τον Ολυμπιακό

Το βράδυ της Πέμπτης (04/01) επισημοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή, στον οποίο πάντως προτάθηκε να ...

Το βράδυ της Πέμπτης (04/01) επισημοποιήθηκε το τέλος της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Τάκη Λεμονή, στον οποίο πάντως προτάθηκε να συνεχίσει σε άλλο πόστο.
Όλες οι ενδείξεις οδηγούσαν στο διαζύγιο των Ερυθρολεύκων με τον Έλληνα τεχνικό και αυτό συνέβη, με τον Χρήστο Κόντη να οδηγεί τεχνικά την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής (07/1, 19:30) με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι το απόλυτο φαβορί για τη διαδοχή του 57χρονου, τη στιγμή που από την πλατεία Αλεξάνδρας ενημερώνουν ότι την Παρασκευή (05/01) θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής των Πειραιωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.
Ο κ. Λεμονής ανέλαβε την ομάδα σε ειδικές συνθήκες και ο Σύλλογος τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.
Ήδη έχει προταθεί στον κ. Λεμονή, άνθρωπο σημαντικό για όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια, να συνεχίσει να βρίσκεται στον Σύλλογο, σε άλλο πόστο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.