Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απ. Κατσιφάρας: «Με σχέδιο και αποφασιστικότητα, μαζί με την κοινωνία, θα απαντήσουμε στις προκλήσεις του 2018»

«Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και ισχυρή πολιτική βούληση είμαστε έτοιμοι, μαζί με την  ελληνική κοινωνία να κάνουμε τη νέα αρχή». Με αυτ...

«Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και ισχυρή πολιτική βούληση είμαστε έτοιμοι, μαζί με την  ελληνική κοινωνία να κάνουμε τη νέα αρχή». Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας περιέγραψε πως η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει προετοιμαστεί  να απαντήσει  στις προκλήσεις για το 2018.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης ανταλλαγής ευχών, την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, στα γραφεία της Περιφέρειας ο κ. Κατσιφάρας είχε τη δυνατότητα να μοιραστεί με εκπροσώπους της πολιτικής, της επιστημονικής, της κοινωνικής, της επιχειρηματικής ζωής το σχέδιο και το όραμα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το 2018.
Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ευλόγησε την βασιλόπιτα, με τις ευχές της Εκκλησίας και απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη, ευχήθηκε: «Να εργάζεσαι με την ίδια αγάπη, με τον ίδιο ζήλο για το λαό, όπως μέχρι τώρα και ακόμη περισσότερο. Το νέο έτος να βοηθήσει, ώστε οι επιθυμίες σου γι αυτό το λαό να γίνουν πραγματικότητα».
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, αφιέρωσε το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας στους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας κι ευχήθηκε: «Καλή χρονιά, με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας για να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας το 2018».
Επεσήμανε πως το 2018 είναι μία χρονιά ορόσημο. «Η χώρα βγαίνει από την επταετή παγίδα ενός γκρίζου τούνελ και η ελληνική  κοινωνία απαιτεί μια νέα αρχή» τόνισε και πρόσθεσε: «Οφείλουμε απέναντι στις προσκλήσεις να είμαστε με σχέδιο και αποφασισμένοι, με ισχυρή πολιτική βούληση για να μπορέσουμε μαζί με την ελληνική κοινωνία να κάνουμε τη νέα αρχή. Τα πολλά εγώ δεν δίνουν απάντηση στο αύριο. Αν όλοι ενώσουμε δυνάμεις σε ένα σχέδιο, μπορούμε να δώσουμε τις απαντήσεις, ώστε  να επανέλθει το χαμόγελο και η ελπίδα στην ελληνική κοινωνία».
Συνεχίζοντας, ο κ. Κατσιφάρας, ανέφερε : «Ως Περιφέρεια έχουμε δώσει στην κοινωνία δείγματα γραφής. Διαθέτουμε σχέδιο ολοκληρωμένο, στοχευόμενο που κινητοποιεί όλες τις παραγωγικές και κοινωνικές δυνάμεις της Περιφέρειας» και συνέχισε ιεραρχώντας τις προτεραιότητες για τη νέα χρονιά: «Το 2018  είναι η χρονιά θα επικεντρωθούμε στην άρση των ανισοτήτων, στην ανάπτυξη και στην επιχειρηματικότητα με στόχο τις νέες θέσεις εργασίας» και κατέληξε προσδιορίζοντας το όραμα και το στόχο :  «Έχουμε εμπιστοσύνη στο σχέδιο μας, έχουμε εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής κοινωνίας, ζητούμε τη στήριξη όλων των παραγωγικών και κοινωνικών δυνάμεων πάνω σε μία κατεύθυνση. Στην κατεύθυνση της παραγωγικής ανασυγκρότησης για μία νέα βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη, με εισόδημα, εργασία, αλληλεγγύη μεταξύ μας , σεβασμό στις σχέσεις και τη θεσμική δημοκρατία και πάνω απ’ όλα να δώσουμε ένα ισχυρό μήνυμα στη νεολαία μας,  ότι έχουμε  διαμορφώσει ένα παραγωγικό περιβάλλον  και μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας».
Στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, βρέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Σία Αναγνωστοπούλου, Κώστας Σπαρτινός, της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης,  ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Πόλη» Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, ο επικεφαλής τη δημοτικής παράταξης «Πάτρα η Δική αμας Πόλη» Νίκος Τζανάκος, ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» Ανδρέας Φίλιας, ο πρώην Δήμαρχος Πατρέων Ανδρέας Καράβολας, ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μαρίνος Σκανδάμης, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ και γ.γ, της ΕΛΙΜΕ Νίκος Κοντοές, ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Αϊβαλής, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτων Μαρλαφέκας, , ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Ρώρος, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΝΑ Παναγιώτης Σκέντζος, καθώς επίσης πλήθος εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων, Συλλόγων, Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας.
Εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβούλιου Γιώργος Αγγελόπουλος, οι Αντιπεριφερειάρχες Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας, Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας, οι Βοηθοί Περιφερειάρχη Αντώνης Χαροκόπος και Αναστασία Τογιοπούλου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, η Εκτελεστική Γραμματέας της ΠΔΕ Διονυσία Μαράτου, ο Περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης Γιώργος Φαλτσέτος, διευθυντές και στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Ένα δώρο στον Περιφερειάρχη από
 τον  Εκπολιτιστικό Σύλλογο Προστείου

Εκπρόσωποι του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Προαστείου, για το καλό του χρόνου, δώρισαν στον Περιφερειάρχη την εικόνα του Ιησού Χρηστού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.