HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τεράστια ζημιά στους επαγγελματίες Ζαχλωρούς και Κέρτεζης - Θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Μετά από τρεις μέρες ήρθε χθες το μεσημέρι το ρεύμα σε Ζαχλωρού και Κέρτεζη. Η διακοπή έγινε την Παρασκευή το απόγευμα κια προκλήθηκε...

Μετά από τρεις μέρες ήρθε χθες το μεσημέρι το ρεύμα σε Ζαχλωρού και Κέρτεζη. Η διακοπή έγινε την Παρασκευή το απόγευμα κια προκλήθηκε από πτώση καλωδίου υψηλής τάσης στην περιοχή της Άνω Ζαχλωρούς. Η καθυστέρηση στο εντοπισμό της βλάβης ήταν μεγάλη και μέχρι το Σάββατο το βράδυ δεν είχε εντοπιστεί.  Την Κυριακή το πρωί στήθηκε επιχείρηση από την Πυροσβεστική υπηρεσία Καλαβρύτων με την συνδρομή της 6ης ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας Καλαβρύτων και εκχινοιστικό του Δήμου Καλαβρύτων. Η βλάβη εντοπίστηκε και κλήθηκε το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ που το μετέφερε στο σημείο το ερπυστριοφόρο της ΕΜΑΚ και απεκατέστησε την βλάβη αργά το μεσημέρι. 
Η ζημιά όμως είχε γίνει. Επι τρεις σχεδόν ημέρες Ζαχλωρού και Κέρτεζη αλλά και άλλα χωριά έιχαν παγώσει με τους κατοίκους να είναι σε απόγνωση και τους επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί για το εορταστικό τριήμερο να αναγκάζονται να φύγουν. Οι επαγγελματίες της περιοχής δηλώνουν πως θα καταφύγουν στην δικαιοσύνη για να αποδοθούν οι ευθύνες. 
Εικόνες όπως τις κατέγραψε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από την επιχείρηση αποκαταστασης της βλάβης.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.