HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΝΗΜΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου

Οι Ενώσεις Πελοποννησίων Αμαρουσίου και Καλαβρυτινών Αθήνας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύμα...

Οι Ενώσεις Πελοποννησίων Αμαρουσίου και Καλαβρυτινών Αθήνας, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε στην εκδήλωση τιμής και μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων της 13ης Δεκεμβρίου 1943. 
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα των Δήμων Αμαρουσίου και Καλαβρύτων και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, επί της οδού Β. Σοφίας 9 & Α. Μόσχα στο Μαρούσι, την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2Θ17 και ώρα 18:30. 
Ομιλητής θα είναι ο Καλαβρυτινός Δημήτρης Χριστοδούλου με θέμα «ΜΝΗΜΗ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθούν αποσπάσματα από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ «Καλάβρυτα: Ανθρωποι και Σκιές» του Σκηνοθέτη Ηλία Γιαννακάκη, παραγωγής της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας και θα ακολουθήσουν βιωματικές μαρτυρίες διασωθέντων.
Οι Προέδροι των Ενώσεων
Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου Δημήτρης Β. Σμύρνής 
Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας κος Σωτήριος Τσενές

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.