Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα ταλέντα των Ακαδημιών της Α.Ε.Καλαβρύτων στο Αίγιο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στα γήπεδα Βασιλείου στο Αίγιο, φιλικές αναμετρήσεις, μεταξύ των Ακαδημι...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, στα γήπεδα Βασιλείου στο Αίγιο, φιλικές αναμετρήσεις, μεταξύ των Ακαδημιών ποδοσφαίρου της Α.Ε.Καλαβρύτων και των Ακαδημιών «Μ.Αλεξάνδρου» Αιγίου.

Οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών της Α.Ε.Κ. και οι συνοδοί τους,  μετέβησαν στο Αίγιο με πούλμαν, που διέθεσε η διοίκηση της ομάδας. Οι μικροί αθλητές διασκέδασαν, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και έδωσαν χαρά σε γονείς και φίλους που βρέθηκαν στις κερκίδες του σταδίου.

Η Διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων,  μέλη της οποίας έδωσαν το παρών στην όμορφη αυτή εκδήλωση, ευχαριστούν τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του «Μ.Αλεξάνδρου» κο Τάσο Βασιλείου, για την φιλοξενία, τους προπονητές των ομάδων και τους γονείς για τις ωραίες αθλητικές στιγμές που μοιράστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.