Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα γιορτινά τους τα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στα γιορτινά τους σήμερα τα ηλιόλουστα Καλάβρυτα ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων. Μετά τα πολλά προβλήματα λόγω των ακραίων καιρικ...

Στα γιορτινά τους σήμερα τα ηλιόλουστα Καλάβρυτα ανήμερα της εορτής των Χριστουγέννων. Μετά τα πολλά προβλήματα λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν τις τελευταίες μέρες, πλέον επικρατεί η... κανονικότητα με εξαίρεση προβλήματα που υπάρχουν σε ορισμένα ακόμα χωριά της επαρχίας με συνεργεία να κάνουν προσπάθειες αποκατάστασης των προβλημάτων . 
Χιλιάδες οι επισκέπτες σε μια ηλιόλουστη ημέρα με το χιόνι να συμβαδίζει με το πνεύμα και το ντεκόρ των εορτών.
Το πρωί στο Καθεδρικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Καλάβρυτα, τελέσθηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων και αυτήν την ώρα κάτοικοι και επισκέπτες απολαμβάνουν την ημέρα βολτάροντας στην πόλη και τα καφέ...

Οι δρόμοι
Οι κεντρικοί οδικοί άξονες είναι πλέον απολύτως προσβάσιμοι και μένουν να γίνουν αποχιονισμοί στην εσωτερική οδοποιία χωριών. Μεγάλη προσοχή απαιτείται στο πάγο επικρατεί τόσο γι αυτούς που κινούνται με οχήματα όσο και γι αυτούς που περπατούν.

Το Χιονοδρομικό 
Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων είναι από χθες ανοικτό. Σήμερα θα λειτουργούν οι Αναβατήρες:
Ερμής: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Ηρακλής: Ανοιχτός για χιονοδρομία, 
Αχιλλέας : Ανοιχτός για χιονοδρομία, Δάφνη: Ανοιχτός για χιονοδρομία,
Θέτις: Ανοιχτός για χιονοδρομία, Άρτεμις: Ανοιχτός για χιονοδρόμια, 
Στύγα: Ανοιχτός για χιονοδρομία (μετά τις 10:00 πμ.)
Πίστες για χιονοδρομία:
Baby Lift(Πράσινη). Λητώ(Πράσινη), Αλκμήνη(Πράσινη), Αρμονία(Πράσινη), Αριάδνη(Κόκκινη), Δανάη(Κόκκινη), Φαίδρα(Μπλε), Ισμήνη(Μπλε), Ηλέκτρα(Μπλε), Ειρήνη(Κόκκινη), Αντιγόνη(Μαύρη), Νεφέλη(Κόκκινη).

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.