HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η Αχαΐα δεν λειτουργεί με συνεννοήσεις και συναίνεση με αλλά μικρές ομάδες

"Η Πάτρα και η Αχαία έχει μια παθογένεια. Δεν λειτουργεί με συνεννοήσεις και συναίνεση αλλά αντιθέτως μικρές ομάδες που ελέγχουν φο...

"Η Πάτρα και η Αχαία έχει μια παθογένεια. Δεν λειτουργεί με συνεννοήσεις και συναίνεση αλλά αντιθέτως μικρές ομάδες που ελέγχουν φορείς συγκρούονται μεταξύ τους μη επιτρέποντας η μία στην άλλη να παράγει έργο. Έτσι φτάσαμε να είμαστε ουραγοί εκεί ακριβώς που θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταγωνιστές". Αυτό ήταν το νόημα μιας αποστροφής του λόγου του Δημήτρη Κατσικόπουλου στον AntennaPatras. 

Στην εν λόγω ραδιοφωνική συνέντευξη ο κ. Κατσικόπουλος ανέφερε ένα παράδειγμα: "Ως Νομάρχης Αχαΐας ήμουν έτοιμος να ολοκληρώσω το έργο διαχείρισης σκουπιδιών στου Φλόκα. Η Αχαία θα είχε από τότε λύσει οριστικά το πρόβλημα των απορριμμάτων της. Ο πόλεμος που μου έγινε ακόμα και από τον χώρο μου δεν είχε προηγούμενο. Αποτέλεσμα; Η Αχαία ακόμη θάβει τα σκουπίδια της εν έτει 2017".

Ο κ Κατσικόπουλος μιλώντας για όλους και για όλα είπε:

- Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγκαστεί να κάνει εκλογές πριν το 2019, ποταν θα εφαρμοστούν φοβερά μέτρα κατά των συνταξιούχων και των επιχειρήσεων. Επιπλέον δεν θα ήθελε να κάνει ευρωεκλογές πριν τις εθνικές εκλογές.

- Δείτε την δημοσκόπηση της Κάπα Reaserch. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαία έχει χάσει το 50% της δύναμής του ενώ οι βουλευτές του καταψηφίζονται.

- Έχει δίκιο ο κ. Μητσοτάκης για την απλή αναλογική του ΣΥΡΙΖΑ. Το εκλογικό σύστημα το έβαλαν για να έρθει χάος και μέσα από αυτό να συγκυβερνησουν. Μόνο η καρέκλα τους νοιάζει.

-Στελέχη του ΠΑΣΟΚ που είχαν πρωταγωνιστήσει στον νεποτισμό όπως ο Κουρουμπλής πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και υποκρίνονται χωρις ντροπή ότι κάνουν "κάτι άλλο", ενώ έχουν ήδη υπογράψει δυο νέα μνημόνια.

- Δεν έχουν σχέδιο για τίποτε. Ούτε τα αυτονόητα δεν μπορούν να υπερασπιστούν όπως το να διαχειριστούν τα κόκκινα δάνεια εξατομικευμένα.

- Το "Κίνημα Αλλαγής" είναι ήδη τρίτο και πρόσφερε την πρώτη του σημαντική υπηρεσία. Περιόρισε μακράν στην τέταρτη θέση την "Χρυσή Αυγή" που έπαιρνε κυρίως ψήφους θυμού. Δεν έγιναν ξαφνικά τόσοι Έλληνες... ναζιστές.

- Το τρένο κατέστρεψε παράλιες κοινότητες όπως του Πλατάνου, ενώ έχει κάνει ζημιά και στο Διακοφτό. Δεν γνωρίζω γιατί σχεδιάστηκε έτσι. Ωστόσο πρέπει να έρθει μέχρι την Πάτρα, πρώτον για τις συνδυασμένες μεταφορές και δεύτερον γιατί διαμαρτύρεται ο Πύργος που το περιμένει και αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.