HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νυχτερινές... χιονισμένες εικόνες από Καλάβρυτα

Μαγικό και άκρως Χριστουγεννιάτικο το τοπίο στα Καλάβρυτα με το χιόνι να είναι σε απόλυτη αρμονία με το τοπίο και τις γιορτινές ημέρες. ...

Μαγικό και άκρως Χριστουγεννιάτικο το τοπίο στα Καλάβρυτα με το χιόνι να είναι σε απόλυτη αρμονία με το τοπίο και τις γιορτινές ημέρες. Από το πρωί χιονίζει αρκετά, με τα συνεργεία Δήμου και Περιφέρειας να είναι σε ετοιμότητα και να ανοίγουν τους δρόμους όπου χρειαστεί (διαβάστε εδώ). Οι οδηγοί βεβαια που κινούνται στα ορεινά θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.
Η πόλη των Καλαβρύτων έχει ντυθεί στα γιορτινά και αναμένει τους επισκέπτες που φέτος αναμένονται να κατακλύσουν τα μέρη μας.

Στο 90% η πληρότητα    
Οι πληρότητες στα καταλύματα ενόψει των Χριστουγέννων είναι ιδιαίτερα υψηλές και αγγίζουν το 90% σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνο Δαφαλιά.
"Υπάρχουν ελάχιστα δωμάτια κυρίως από ακυρώσεις. Η τιμή κατά μέσο όρο για τα δίκλινα με πρωινό κυμαίνονται από 50 έως 150 ευρώ", επισημαίνει.
Ως προς τις πληρότητες για τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, αυτές είναι προς το παρόν μικρότερες.
Ο κ. Δαφαλιάς τις υπολογίζει σε ποσοστό 80 - 85% για την Πρωτοχρονιά και 60 - 70% για τα Θεοφάνεια, ποσοστά που θα ανέβουν γρήγορα τις επόμενες ημέρες. 


Το Χιονοδρομικό
Συνεχίζεται η χιονόπτωση στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων και αν οι μετεωρολογικές προβλέψεις επαληθευτούν τότε το Χιονοδρομικό Κέντρο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Σάββατο, ενώ το κάτω σαλέ ανοίγει αύριο Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.