HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο  Σύνδεσμός μας, Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», συνεχίζει την πορεία του προς το αύριο μεταφέροντας αναμνήσεις α...

Ο  Σύνδεσμός μας, Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», συνεχίζει την πορεία του προς το αύριο μεταφέροντας αναμνήσεις απ το χθες, αλλά και τους σύγχρονους προβληματισμούς που ο καθένας κουβαλά ανησυχητικά, προσπαθώντας να αποτυπώσει τον δικό του βηματισμό στο ανάγλυφο του τόπου μας, στηριγμένο στα ακούσματα και τα εφόδια που άντλησε ο ίδιος απ την οικογένειά του, την κοινωνία των χωριών μας, αλλά και από αυτή την ίδια τη ζωή.
Αυτά τα στοιχεία πάντα θα συνοδεύουν την δράση , την προσφορά και παρουσία μας σε κάθε έκφανση της ζωής, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Αυτά είναι που έδωσαν και δίνουν  το έναυσμα για  τη δική μας συμμετοχή στο συλλογικό, πολιτιστικό και ιστορικό γίγνεσθαι των χωριών μας. Απ’ αυτά διακατεχόμαστε κι εμείς που απαρτίζουμε το μέχρι σήμερα Δ.Σ του Συνδέσμου μας, αλλά και όλοι όσοι στέκονται όρθιοι στις επάλξεις αγωνιζόμενοι για το κοινό καλό!
Είναι εκείνα τα στοιχεία που μας ατσαλώνουν την θέληση να συνεχίσουμε προς το αύριο, παραμερίζοντας και αγνοώντας τις όποιες δυσκολίες της ζωής, τις μικροψυχίες και τα ακατανίκητα πάθη των ανθρώπων, τα οποία συναντούν αδιάλειπτα στο διάβα τους όσοι αγωνίζονται για το κοινό καλό. Κανόνας απαράβατος στον κάθε τόπο του Ελλαδικού χώρου, στον οποίο μόνο τα μεγέθη αλλάζουν.
Μέσα σ’ όλα αυτά, καθώς και σ’ ένα πνεύμα συναδέλφωσης, αγάπης, αλληλεγγύης, εθελοντισμού, αλλά και προσφοράς, όλοι μαζί: Καμενιανίτες, Δροβολοβίτες και Δεσινιώτες, ας μοιραστούμε το φως του ήλιου που βγαίνει για να φωτίσει όλο τον κόσμο. Ας ανοίξουμε διάπλατα την ψυχή μας, να συνεχίσουμε αταλάντευτοι την προσφορά και την πορεία του Συνδέσμου μας στα δρώμενα του τόπου μας και στον πολιτισμό του.
Ας κάνουμε ακόμα καλύτερο τον τόπο μας, για μας και τις επερχόμενες γενιές.  Ας δουλέψουμε όλοι συλλογικά με αίσθημα ευθύνης και αγάπης. Έτσι μέσα σ’ όλα αυτά και μέσα στο πλαίσιο της συλλογικότητας εργάστηκαν και εργάζονται άνθρωποι απ τα χωριά μας μέχρι τώρα, αφήνοντας το δικό τους αποτύπωμα με όποια τους ενέργεια που αποσκοπούσε και αποσκοπεί στο κοινό καλό.
Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας για τα κατωτέρω: Τον ερχόμενο Γενάρη λήγει η θητεία του παρόντος Δ.Σ.  Σας καλούμε όλους να πλαισιώσετε τα συλλογικά όργανα και να θέσετε υποψηφιότητα γι’ αυτά. Καλούμε ιδιαίτερα τους νέους των χωριών μας – το αύριο του τόπου μας - να συμμετάσχουν ενεργά. Ο Σύνδεσμός μας δεν προσφέρεται ως πεδίο ανάδειξης ή αντιπαράθεσης, αλλά προσφοράς και κανένας μας δεν είναι αναντικατάστατος. Μέσα σ’ ένα τέτοιο πνεύμα θα συνεχίζει να υπάρχει, να προκόβει και να είναι μπροστάρης, όπως κατά γενική ομολογία στέκει μέχρι σήμερα στα δρώμενα του τόπου μας. 

                                    

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΜΕΝΙΑΝΙΤΩΝ-ΔΡΟΒΟΛΟΒΙΤΩΝ-ΔΕΣΙΝΙΩΤΩΝ 
« Ο ΗΡΑΚΛΗΣ»
   Ο Σύνδεσμος Καμενιανιτών-Δροβολοβιτών-Δεσινιωτών « Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού και ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11πμ. στην αίθουσα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως (Πατησίων 121, 2ος όροφος) στην Αθήνα.
   Εκεί θα γίνει ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός για το έτος 2017 και προγραμματισμός δράσης για το 2018. Θα πραγματοποιηθούν επίσης αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής. Καλούμε τα μέλη μας να πλαισιώσουν αυτές τις διεργασίες .
   Οι επιθυμούντες να θέσουν υποψηφιότητα για τα όργανα του Συνδέσμου μας, πρέπει να το δηλώσουν με γραπτή τους αίτηση, το αργότερο μέχρι τρεις (3) μέρες πριν την ημερομηνία πραγματοποίησης των αρχαιρεσιών. Οι αιτήσεις συμμετοχής στις αρχαιρεσίες θα αποστέλλονται:
 α) Στον πρόεδρο του Συνδέσμου μας Κωνσταντίνο Χ. Νικολόπουλο ηλεκτρονικά, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:          k.kamenianitis@gmail.com
β) Στον γενικό γραμματέα Γεώργιο Δ. Φωτόπουλο με Fax: Στον αριθμό 2610-272945
  γ) Στον ειδικό γραμματέα του Συνδέσμου μας Βασίλειο Ν. Καλογερόπουλο ηλεκτρονικά, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: vasiliskalogeropoulos58@gmail.com
**Σημειώνεται ότι η τελευταία ημερομηνία και ώρα παραλαβής των υποψηφιοτήτων θα είναι στις 24-1-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:30.
  **** Τονίζουμε επίσης ότι για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος και την διασφάλιση των υποψηφιοτήτων, καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στα συλλογικά όργανα του Συνδέσμου μας να αποστείλουν την αίτησή τους για υποψηφιότητα και στους τρεις προαναφερόμενους, όπως ανωτέρω σημειώνεται.
                                            Για το Δ. Σ.
              Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος               Γεώργιος Φωτόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.