Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Αγώνας Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων, αφού η συμμετοχή των αθλητών ξεπερασε τους 800 Ο Δήμος Καλαβρύτων και ...

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο Αγώνας Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων, αφού η συμμετοχή των αθλητών ξεπερασε τους 800
Ο Δήμος Καλαβρύτων και το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, διοργάνωσαν τον Αγώνα στη μνήμη των θυμάτων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Ο Αγώνας Δρόμου ξεκίνησε στις 11:30, από το Σταθμό του Οδοντωτού Καλαβρύτων, με απόσταση 5.000 μέτρων, μέχρι τη διασταύρωση προς Βραχνί και Σούβαρδο, και θα επιστρέψουν, στο Σταθμό του Οδοντωτού Καλαβρύτων (σύνολο: 10.000 μέτρα).

Δήμαρχος Καλαβρύτων: Ένα μεγάλο ευχαριστώ
Ευχαριστώ όλους, όσους συμμετείχαν σήμερα στον τρίτο (3ο) Αγώνα Δρόμου Θυσίας Καλαβρύτων, για τη διατήρηση και ανάδειξη της μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος,από το οποίο,συμπληρώνονται,την Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου, 74 χρόνια. Έναν αγώνα, που συνδιοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, με το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού των Ενόπλων Δυνάμεων(ΑΣΑΕΔ), του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ευχαριστώ τους μαθητές των Στρατιωτικών Σχολών, Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων, ΣΜΥ, ΣΤΥΑ, τους νέους και τους μεγαλύτερους, από την Αθήνα, την Πάτρα, τα Καλάβρυτα και άλλα μέρη της Ελλάδος,το ΑΣΑΕΔ και το Διοικητή του Καλαβρυτινό Σπύρο Ανδριόπουλο,το Διοικητή της Σχολής Ευελπίδων Υποστράτηγο κ.Λαλούση και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του συμβολικού αγώνα.Μετά τον τερματισμό του αγώνα,ο Δήμος Καλαβρύτων,απένειμε τιμητική πλακέτα,στον υπεραθλητή, υπερμαραθωνοδρόμο, το «σύγχρονο Φειδιππίδη», Γιάννη Κούρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.