Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα λευκά τα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Στα λευκά σήμερα τα Καλάβρυτα δημιουργώντας το τέλειο Χριστουγεννιάτικο τοπίο Προσοχή, ιδιαίτερα τις επόμενες ώρες που το χιόνι θα πα...

Στα λευκά σήμερα τα Καλάβρυτα δημιουργώντας το τέλειο Χριστουγεννιάτικο τοπίο
Προσοχή, ιδιαίτερα τις επόμενες ώρες που το χιόνι θα παγώσει, με αποτέλεσμα οι δρόμοι, τα πεζοδρόμια και οι πλατείες να είναι ιδιαίτερα ολισθηροί!!!

Το κύμα κακοκαιρίας έρχεται από τα νότια, όμως λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών φέρνει μαζί με ισχυρές καταιγίδες και πολλά χιόνια. Πελοπόννησος, Στερεά και Θεσσαλία θα έχουν αρκετές χιονοπτώσεις, ενώ ισχυρές καταιγίδες θα υπάρχουν τόσο στην κεντρική χώρα, όσο και στα νησιά. Η κακοκαιρία θα έρθει σε δύο κύματα. Ένα σήμερα μέχρι και αύριο το απόγευμα και ένα δεύτερο από το Σάββατο το μεσημέρι ως την Κυριακή το μεσημέρι. Ο Καιρός αλλάζει τα Χριστούγεννα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως το βράδυ και νωρίς του πρωί θα υπάρχει παγετός που στα κεντρικά, τα δυτικά και τα βόρεια θα είναι ισχυρός.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.