HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Σκληρή ανακοίνωση για τα διαιτητικά εγκλήματα

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Α.Ε.Καλαβρύτων με αφορμή την απαράδεκτη διαιτησία στο σημερινό αγώνα με το Δρέπανο και που είχ...

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Α.Ε.Καλαβρύτων με αφορμή την απαράδεκτη διαιτησία στο σημερινό αγώνα με το Δρέπανο και που είχε σαν αποτέλεσμα την ήτα της ομάδας με 2-1. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Προς όλο το φίλαθλο κοινό
Κοινοποιείται στα αρμόδια όργανα 
Ανοιχτή- δημόσια ανακοίνωση 
Η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων, 
με την ολοκλήρωση και της σημερινής 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣ Αχαΐας, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να προβεί στηνα κόλουθη καταγγελία – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
Είμαστε υποχρεωμένοι, σεβόμενοι την ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων που ξεκινά τη δράση της από το 1952, το ομαδικό πνεύμα, την φίλαθλη ιδιότητα της ομάδας μας, τους άξιους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές μας και τους φιλάθλους που σε κάθε αγώνα μας στηρίζουν, να διαμαρτυρηθούμε εντόνως στην ανερυθρίαστη και προσβλητική αντιμετώπιση από την διαιτησία που έχουμε υποστεί από μερίδα διαιτητών. Μετά και τον σημερινό αγώνα είναι πλέον ολοφάνερο ότι κάποιοι διαιτητές - όπως και οι σημερινοί στον αγώνα με το Δρέπανο - θέλουν να διαμορφώνουν τα αποτελέσματα.
Δυστυχώς η αντιμετώπισή δεν ήταν μοναδικά. Αναφέρουμε γεγονότα ωμής αλλοίωσης αποτελεσμάτων. Όπως:
1. Στο γήπεδο της Ακράτας με αντίπαλο την τοπική ομάδα, δόθηκε ανύπαρκτο πέναλτι στο 87’ με αποτέλεσμα τα Καλάβρυτα που μέχρι εκείνη τη στιγμή νικούσαν, να δεχθούν τέρμα ισοφάρισης. 
2. Στο γήπεδο των Καμαρών με αντίπαλο την τοπική ομάδα, ο διαιτητής του αγώνα δεν καταλόγισε καταφανέστατο εξοντωτικό χτύπημα στον παίχτη μας Δημήτρη Καλαμάρα, εντός της μικρής περιοχής των Καμαρών (καθαρό πέναλτι και αποβολή στον αντίπαλο παίχτη). Να σημειώσουμε ότι στην συγκεκριμένη φάση και από την σφοδρότητα του αντικανονικού χτυπήματος του παίκτη των Καμαρών στον παίκτη των Καλαβρύτων, ο Δ. Καλαμάρας έπαθε ρήξη χιαστών και μηνίσκο και οδηγήθηκε στο χειρουργείο.  Να σημειώσουμε επίσης,  ότι στο συγκεκριμένο φύλλο αγώνα ο διαιτητής δεν έγραψε τίποτα για το περιστατικό, παρά τις υποδείξεις του αρχηγού τις ομάδας μας και ενώ ο παίκτης μας είχε ήδη διακομιστεί στο Νοσοκομείο Αιγίου και εισαχθεί.
3. Στον εντός έδρας αγώνα με την Φλόγα Ροδιάς και ενώ το σκορ ήταν 1-2 ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας, το οποίο και… πήρε πίσω για άγνωστο σε μας λόγο μετά από λίγο και μετά από διαμαρτυρίες παικτών της αντίπαλης ομάδας. Ζητήσαμε να μας εξηγήσει γιατί και μας είπε ότι έτσι κρίνει. 
Έως και σήμερα δεν ακολουθήσαμε την τακτική των ανακοινώσεων αφού τόσο η Διοίκηση όσο και παίκτες είμαστε προσηλωμένοι στην σημαντική δουλεία που γίνεται στα Καλάβρυτα και είμαστε μακριά τέτοιου είδους πρακτικές. Σήμερα όμως το ποτήρι ξεχείλισε, και αναγκαζόμαστε να προβούμε σε δημόσια ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αφού τόσο ο Διαιτητής Κώστας Σαμαρτζής όσο και βοηθοί Παναγιώτης Θανόπουλος και Κώστας Θωμόπουλος αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Συγκεκριμένα:
1.Ακύρωσαν λίγο πρίν τη λήξη του ημιχρόνου κανονικό τέρμα των Καλαβρύτων με ανύπαρκτο οφσάιντ όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έχουμε.
2 Δεν καταλογίστηκε διπλή παράβαση εντός της περιοχής (πέναλτι) σε κτύπημα σε δυο παίκτες των Καλαβρύτων όταν ακόμη.
3. Δεν σταμάτησαν το παιχνίδι σε τραυματισμό παίκτη των Καλαβρύτων στο κεφάλι και ενώ οι παίκτες της ομάδας μας σταμάτησαν τον αγώνα για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες, δυστυχως όμως οι αντίπαλοι - μη τηρώντας τον ορισμό του fair play - και με την ανοχή Διαιτητή και επόπτη σημείωσαν το νικητήριο τέρμα της ομάδας τους.
4. Επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενουμένων, όταν τουλάχιστον δύο παίκτες έπρεπε να έχουν αποβληθεί.  
Η ομάδα της Α.Ε.Καλαβρύτων, έως τώρα έχει σταθεί με αξιοπρέπεια,  ήθος, πάντα φιλόξενα και πάντα με αγωνιστική ευπρέπεια. Έτσι και θα συνεχίσουμε, αλλά χωρίς να ανεχόμαστε πλέον προσβλητικές συμπεριφορές και αδικίες. Δεν διεκδικούμε προνόμια αλλά το αυτονόητο, την δικαιοσύνη μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Ζητούμε από τα όργανα της Διαιτησίας, να σέβονται τον ιδρώτα των παικτών και τις προσπάθειες όλων όσων είναι δίπλα στην ομάδα που εκπροσωπεί έναν ιστορικό τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.