HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφοδο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 20 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι έφτασαν μέσα στον χώρο του υπ...

Έφοδο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησαν σήμερα περίπου 20 άτομα, μέλη του Ρουβίκωνα, οι οποίοι έφτασαν μέσα στον χώρο του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Οι νεαροί βγήκαν από το μετρό στη λεωφόρο Μεσογείων, προσέγγισαν το υπουργείο, μπήκαν από την κεντρική είσοδο ανενόχλητοι, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασφάλεια στο σημείο, πέταξαν φυλλάδια στα σκαλιά της εισόδου του υπουργείου και έφυγαν.
Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ: 
«Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια  στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας για το πρωτοφανές επεισόδιο της εισβολής μελών του Ρουβίκωνα στο Πεντάγωνο. 
«Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν» σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.