Page Nav

HIDE
TRUE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG
{fbt_classic_header}

Breaking News

latest

ΣΚΕΠΑΣΤΟ: Με επιτυχία ξεκίνησε «Το δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά»

Με επιτυχία άνοιξε τις πύλες του «Το δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά» από το Σύλλογο Σκεπαστού. Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά ...

Με επιτυχία άνοιξε τις πύλες του «Το δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά» από το Σύλλογο Σκεπαστού. Σκοπός του εργαστηρίου είναι τα παιδιά να χρησιμοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους και με βασικά εργαλεία μουσικοκινητικές δραστηριότητες, θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι, χειροτεχνίες κ.α αποφορτίζονται από την καθημερινότητα, καλλιεργούν το ομαδικό πνεύμα και βρίσκουν διεξόδους έκφρασης και επικοινωνίας, πειραματίζονται με χρώματα και υλικά δημιουργώντας δικά τους μικρά έργα τέχνης. 

Λειτουργούν δύο τμήματα:
• ηλικίας 4-6 ετών από τις 10:30-11:30 
• και 7-9 ετών από τις 11:30-12:30 κάθε Σάββατο πρωί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του πολιτιστικού κέντρου. 

Την επιμέλεια του εργαστηρίου έχει αναλάβει η παιδαγωγός Αθηνά Αλεξοπούλου από τα Καλάβρυτα, απόφοιτη παιδαγωγικού τμήματος, με ειδίκευση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και καλλιτέχνιδα πολυμερούς πηλού με συμμετοχή σε διεθνή σεμινάρια. 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6983772641.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.