HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λήξη συναγερμού στο Χελμό - Όλο το ρεπορτάζ και φωτογραφίες

Από Πυρκαγιά τελικά ήταν οι πυκνοί καπνοί σε κορυφογραμή του Χελμού στην θέση Γαρδικόβρυση Καλαβρύτων Το πρώτο σήμα δόθηκε σήμερα το ...

Από Πυρκαγιά τελικά ήταν οι πυκνοί καπνοί σε κορυφογραμή του Χελμού στην θέση Γαρδικόβρυση Καλαβρύτων
Το πρώτο σήμα δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στις 2:30 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων με πληροφορίες να κάνουν λόγο για πτώση αεροπλάνου. Αμέσως σήμανε συναγερμός και οχήματα της Π.Υ. νικήσαν για το σημείο ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η ΕΜΑΚ όπου και αυτή οργάνωσε επιχείρηση.
Να σημειώσουμε οτι στο σημείο και σε πολύ χαμηλό ύψος πετούσαν ελάχιστα πριν το συμβαν 2 πολεμικά αεροπλάνα. Από FIR δεν δόθηκε κανένα σήμα για πτώση αεροπλάνου και οι υποθέσεις πήγαιναν σε ελαφρύ ιδιωτικό αεροπλάνο χωρίς σχέδιο πτήσης. 
Το σημείο είναι πολύ δύσβατο με τους αναρριχητικές να φτάνουν στο σημείο πριν από λίγο μετά από επίπονη προσπάθεια ωρών και να διαπιστώνουν οτι δεν υπάρχει ευτυχώς συντριβή. 
Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραβρίσκονται και επιχειρούν στο σημείο ενω διερευνούν και τα αιτια της πυρκαγιά που δεν αποκλείεται να προκλήθηκε από την χαμηλή πτήση των αεροσκαφών.
Να σημειώσουμε οτι στο σημείο έφτασε άμεσα και ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων κος Χάρης Γιαννάκης, ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων κος Βασίλης Σταθούλιας, Αστυνομικοί του Α.Τ.Κλειτορίας και άνθρωποι του Δήμου Καλαβρύτων (προσωπικό και οχήματα από Κλειτορία και Καλάβρυτα).
Δείτε εικόνες όπως τις κατέγραψε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.