HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Μαρλαφέκα με τους Επαγγελματίες των Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Σε περιοχές του Δήμου Καλαβρύτων περιόδευσε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας (ΑΕΕΠ), Πλάτωνας Μ...

Σε περιοχές του Δήμου Καλαβρύτων περιόδευσε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας (ΑΕΕΠ), Πλάτωνας Μαρλαφέκας, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού.
Η περιοδεία ξεκίνησε από τα Τριπόταμα και συνεχίστηκε στο Πάος και την Κλειτορία. Αντιπροσωπεία του συνδυασμού ενημέρωσε τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής τόσο για το έργο που παράχθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας την τελευταία εξαετία και το οποίο δίνει προοπτική για τους μικρομεσαίους του νομού μας, όσο και για τις βασικές προγραμματικές θέσεις της ΑΕΕΠ για τη νέα θητεία. 
Στο οδοιπορικό του συνδυασμού στην Κλειτορία συμμετείχε και ο Πλ. Μαρλαφέκας, ο οποίος επισκέφθηκε νωρίτερα τον Δήμαρχο της Μαρτυρικής Πόλης, Γιώργο Λαζουρά, και τον ενημέρωσε για τον στρατηγικό σχεδιασμό που θα ακολουθήσει στη νέα επιμελητηριακή περίοδο.
Επίσης, ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ είχε προσωπική επαφή με επιχειρηματίες από τα Καλάβρυτα. Στις απόψεις που αντάλλαξαν διαπιστώθηκε ότι είναι απαραίτητο να συνεχιστούν οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την στήριξη της τοπικής οικονομίας. 
Σε κάθε σταθμό της περιοδείας ο Πλ. Μαρλαφέκας επεσήμανε ότι και στη νέα θητεία η διοίκηση του Επιμελητηρίου θα εργαστεί σκληρά για να υλοποιήσει τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού. 
Εκτός από την αυτονόητη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με συγκεκριμένες ενέργειες (παροχή διοικητικών πληροφοριών, διεκπεραίωση διαδικασιών δημοσίου δικαίου, συμβουλευτική υποστήριξη των επιχειρήσεων κ.ά.), περιλαμβάνεται η δημιουργία τουριστικών πακέτων για τα Καλάβρυτα και τις άλλες πόλεις της Αχαΐας, καθώς και η ανάληψη πρωτοβουλίας από το Επιμελητήριο για τον εκσυγχρονισμό των υποδομών του χιονοδρομικού κέντρου.
Ο κος Μαρλαφέκας δήλωσε:
Η παράταξή μας, στο ψηφοδέλτιο της οποίας συμμετέχουν 177 γνωστοί και καταξιωμένοι Επαγγελματίες και Μικρομεσαίοι ζητάει να κριθεί από τους συναδέλφους που θα ψηφίσουν όχι μόνον από το πλούσιο έργο που παράχθηκε κατά την πρώτη μας θητεία, αλλά και για όσα έχει σχεδιάσει να κάνει στη νέα θητεία.
Έχοντας γνώση των προβλημάτων και εμπειρία στη διαχείρισή τους καταθέτουμε, όπως θα διαπιστώσετε, συγκεκριμένες προτάσεις και όχι γενικόλογες διακηρύξεις και ευχολόγια.
Και όλες μας οι προτάσεις κατατείνουν σε έναν μεγάλο στόχο: να καταστεί η Αχαΐα ο νέος μεγάλος επιχειρηματικός κόμβος της χώρας. Πολύ απλά δηλαδή, να αξιοποιηθούν τα πλεονεκτήματα της περιοχής για να δημιουργηθεί το πρόσφορο έδαφος να αναπτυχθούν οι υπάρχουσες και να δημιουργηθούν νέες δουλειές.
Το Επιμελητήριο εκ του ρόλου του δεν είναι συνδικαλιστικός Φορέας, όπως θεωρούν οι μη γνωρίζοντες. Είναι σύμβουλος της Πολιτείας και αποστολή του είναι μέσω της συνεργασίας με την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, τους Δήμους και τους άλλους Φορείς να εκπονεί σχέδια και να υποβάλλει προτάσεις για την ενίσχυση των μελών του και την ανάπτυξη του τόπου. Γι αυτό και το δικό μας μήνυμα ήταν και παραμένει: «Το Επιμελητήριο μοχλός ανάπτυξης της περιοχής και ασπίδα προστασίας των Μικρομεσαίων».



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.