HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΛΑΝΗΤΕΡΟΥ: Συνεργασία Πλανητεριωτών για την ανάπτυξη του τόπου τους

Σε συνέχεια της από 30/10 επιστολής του Α.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ( Εκπρόσωπου Τ. Κ.Πλανητέρου, Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, μέλους του...

Σε συνέχεια της από 30/10 επιστολής του Α.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ( Εκπρόσωπου Τ. Κ.Πλανητέρου, Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, μέλους του ΣΥΛΛΟΓΟΥ), το Δ.Σ του συλλόγου Αποδήμων Πλανητεριωτών με την συνεδρίαση της 7/11/2017 αποφάσισε τα ακόλουθα :

Συμμεριζόμαστε και κατανοούμε την αγωνία και τις ανησυχίες του Προέδρου του χωριού μας
Είμαστε ΑΡΩΓΟΙ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ στις προσπάθειες που γίνονται τόσο από τον Πρόεδρο του χωριού μας όσο και από την Διαχειριστική Επιτροπή της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ και ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΩΝ για την ανάπτυξη του τόπου και την καλυτέρευση της ζωής των χωριανών μας.
Συμφωνούμε απόλυτα με το περιεχόμενο της επιστολής του Προέδρου και απαντάμε  ότι ΝΑΙ θέλουμε τόσο εμείς όσο και η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του συλλόγου μας να πραγματοποιηθούν όσα αναφέρονται σε αυτήν και οτιδήποτε άλλο είναι καλόγια το κοινό συμφέρον.
Καλούμε τον ΔΗΜΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ,την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΙΓΙΟΥ,τις ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ και κάθε άλλη υπηρεσία να είναι αρωγοί και συμπαραστάτες σε αναπτυξιακές προσπάθειες. Να βρίσκουν λύσεις σε τυχόν ζητήματα που προκύπτουν και όχι να εμποδίζουν, έτσι ώστε να ξεκινούν, να συνεχίζονται και να τελειώνουν έργα ανάπτυξης που είναι ωφέλιμα για τον τόπο, όπως π.χ. είναι η αναπαλαίωση-ανακατασκευή-επισκευή των κτισμάτων του 1860 ( μύλος,φούρνος,φυσικό ψυγείο,λαλέουσα),καθώς και ο εκσυγχρονισμός των υπολοίπων κτισμάτων του ιχθυοτροφείου της ΕΝΩΣΗΣ.Το ίδιο ισχύει και για όσα άλλα αναφέρονται στην επιστολή του Προέδρου.
Καλούμε επίσης όσους έχουν άλλη άποψη να την εκθέτουν στα δικά μας αρμόδια όργανα ( Γενικές Συνελεύσεις ).Αν πείθουν να γίνουν αποδεκτές οι απόψεις τους και τεθούν σε εφαρμογή , διαφορετικά θα πρέπει να σεβαστούν την πλειοψηφία και να βοηθήσουν και αυτοί στην κοινή προσπάθεια.
Είμαστε αντίθετοι και αποδοκιμάζουμε ενέργειες που εμποδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο την υλοποίηση της θέλησης και των αποφάσεων της συντριπτικής πλειοψηφίας των συγχωριανών στις Γενικές Συνελεύσεις.
Ο Σύλλογος μας πάντα επιδιώκει την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ , ΣΥΜΠΝΟΙΑ ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ , ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΑΓΑΠΗ των συγχωριανών.Οι διαφορετικές απόψεις πρέπει να ακούγονται με προσοχή και σεβασμό γιατί χρησιμεύουν στη διαμόρφωση καλύτερων αποφάσεων , αλλά οι αποφάσεις της πλειοψηφίας πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΕΒΑΣΤΕΣ από όλους ,να υλοποιούνται από τους αρμοδίους και να στηρίζονται από ΟΛΟΥΣ.
Συνεπώς ,συμφωνούμε και υποστηρίζουμε όσα αναφέρονται στην επιστολή του Προέδρου του χωριού μας.
Συμπαραστεκόμαστε στις προσπάθειες και καλούμε τόσο τις υπηρεσίες όσο και τους συγχωριανούς να κάνουν το ίδιο για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΠΡΟΟΔΟ του ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤ.ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Παραθέτουμε την επιστολή του Α.ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ( Εκπρόσωπου Τ. Κ.Πλανητέρου, Αντιπροέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΜΥΛΩΝ ΥΔΡΟΤΡΙΒΩΝ, μέλους του ΣΥΛΛΟΓΟΥ)



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.