HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα διαιτητικά όργια στέρησαν την νίκη από την εξαιρετική Α.Ε.Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Παρόλο που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με τους παίκτες να κάνουν κατάθεση ψυχής η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν υπολόγισε ότι θα έβρισκε απέ...

Παρόλο που έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και με τους παίκτες να κάνουν κατάθεση ψυχής η Α.Ε.Καλαβρύτων δεν υπολόγισε ότι θα έβρισκε απέναντί της μια απαράδεκτη διαιτησία που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με το μάτι των παικτών να "γυαλίζει" απέναντι σε ένα πάρα πολύ δυνατό αντίπαλο Μέσα σε 15 λεπτά είχε κάνει ήδη 3-4 πολύ καλά σουτ προς την αντίπαλη εστία αλλά από ένα λάθος, το Δρέπανο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 16' με τον Αναγνώστου. Το πρώτο ημίχρονο κύλισε σε αμφίρροπο και ήρθε το 43 λεπτό που ήταν ένα από τα σημεία που στιγμάτισαν το παιχνίδι. Ο Δημόπουλος από κανονική θέση σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ με τον επόπτη να σημειώνει ένα ανύπαρκτο οφσάιντ και το διαιτητή να ακυρώνει το τέρμα. 
Στο δεύτερο ημίχρονο στο γήπεδο υπήρχε μια ομάδα και αυτή ήταν τα Καλάβρυτα. Παίζοντας ψυχωμένα, άλλοτε από τα πλάγια άλλοτε από το κέντρο, με καλή κυκλοφορία, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 56' με το Δημόπουλο. 
Και εκεί που η ομάδα των Καλαβρύτων ήρθαν δυο φάσεις που ολοκλήρωσαν το... διαιτητικό έργο... Η πρώτη στο 64ο λεπτό για πέναλτι που δεν τους δόθηκε και μάλιστα σε διπλή ανατροπή και δεύτερη φάση στο 74ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο, ο Αναγνωστόπουλος βρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο από χτύπημα στο κεφάλι, ο διαιτητής δεν διέκοψε το ματς, ενώ  οι φιλοξενούμενοι δεν τήρησαν το fair play, και στην εξέλιξή  της πέτυχαν το δεύτερο τέρμα που ήταν και το νικητήριο 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Λέσης, Μπαχάς (77΄ Τζόβολος), Χρ. Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάλας, Παπαδόπουλος, Γκεράρντ, Δημόπουλος, Πολυζωγόπουλος, Κουτρουμάνης (80΄ Γ. Τσαβαλάς), Θ. Αναγνωστόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης Κώστας Σαμαρτζής με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Θανόπουλο και Κώστα Θωμόπουλο.

Τα υπόλοιπα σημερινά αποτελέσματα:
Αναγέννηση Ψαθόπυργου-Ακράτα 3 - 2
Δήμος Διακοπτού Α.Ο.-Φοίνικας Σαλμενίκου 1 - 0


Παραλειπόμενα:
👍Όλοι διακριθέντες σήμερα από πλευράς Καλαβρύτων. Αν συνεχίσουν να παίζουν έτσι, παιχνίδι με παιχνίδι θα δούμε πολλά ωραία πράγματα και κυρίως καλό ποδόσφαιρο όπως σήμερα.
✌Πρώτη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα για τον Γ.Τσαβαλά ο οποίος αν και φοιτητής πλέον στην Πάτρα, ανεβοκατεβαίνει και δεν είναι παρών στις περισσότερες προπονήσεις της ομάδας.
💪Πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα ο Πολυζωγόπουλος. Ο έμπειρος φορ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και σίγουρα θα βοηθήσει πολύ στην διάρκεια του πρωταθλήματος.
👌Στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου και ο τέως βουλευτής κος Θανάσης Παπαδόπουλος μαζί με το Διοικητή της Π.Υ.Καλαβρύτων κο Χάρη Γιαννάκη
💥💨Πυρ ομαδόν από τους φιλάθλους στην κερκίδα για τους διαιτητές. Το τι άκουσαν δεν μεταφέρεται...
💣Έξαλλος ο Πρόεδρος της ΑΕΚ με τα διαιτητικά εγκλήματα. Με το σφύριγμα της λήξης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και τα έξαλλε για τα καλά στου διαιτητικό τρίο, χωρίς όμως παρεκτροπές. Μάλιστα ήταν αυτός που οδήγησε του διαιτητές προς της έξοδο μαζί με τον Γενικό αργηγό Θύμιο Φλογερά, τον προπονητή της ομάδας Κωστή Βλάχο, τον αρχηγό της ομάδας Νίκο Παπαγεωργίου και τον Χρύσανθο Αλεξόπουλο.
😡Ανακοίνωση για την διαιτησία εξέδωσε η Α.Ε.Καλαβρύτων (δείτε εδώ)
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.