HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ευχαριστήριο Σοφοκλή Κοντογιάννη για τον Καθαρισμό του Λάδωνα

Πρόεδρος Κοινότητας:  Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης Προς: Δασάρχη Καλαβρύτων Θέμα: Καθαρισμός Λάδωνα Αξιότιμη κα. Λιανίδη Ελένη, γνωρίζοντας τις...

Πρόεδρος Κοινότητας:  Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης
Προς: Δασάρχη Καλαβρύτων
Θέμα: Καθαρισμός Λάδωνα
Αξιότιμη κα. Λιανίδη Ελένη,
γνωρίζοντας τις ευαισθησίες σας στην προστασία - φροντίδα των δασών και των ποταμών, θα ήθελα να εκφράσω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες για την άψογη και απρόσκοπτη συνεργασία μας όσον αφορά στον καθαρισμό του Λάδωνα από πεσμένα δέντρα και τα φερτά υλικά. 
Ο καθαρισμός διενεργήθη με πρωτοβουλία του τοπικού συμβουλίου της Λυκούριας, χωρίς καμία συμμετοχή της περιφέρειας ή της Δ.Ε. Κλειτορίας.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το έργο ολοκληρώθηκε κατά 95% ( θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες ) και έγινε με πλήρη σεβασμό στην χλωρίδα και την πανίδα του ποταμού.
Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άνθρωπο κ. Γεώργιο Μηλιτσόπουλο ( Δασοφύλακας ) ο οποίος με την παρουσία του , τις γνώσεις του και την καθοδήγησή του, έφερε εις πέρας ένα περιβαλλοντικό έργο με λεπτές ισορροπίες. 
Αφήνοντας για το τέλος τους χειριστές των μηχανημάτων κ. Χρήστο και κ. Θοδωρή Σμέρο ( πατέρας και γιος ), που εργαζόμενοι σε δύσκολες εργασιακές και καιρικές συνθήκες ( πάγος, υγρασία, δέσιμο δέντρων εντός των υδάτων του ποταμού ), έφεραν εις πέρας ένα πολύ δύσκολο τεχνικό έργο, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την αποφασιστικότητα και την αγνόηση του κινδύνου στην εκτέλεση ενός πραγματικά επικίνδυνου έργου. 
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της Κοινότητας Λυκούριας,
Σοφοκλής Α. Κοντογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.