Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟΥ, ΣΤΟΝ 5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), με ομό...

Στα πλαίσια των Εκδηλώσεων Μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), με ομόφωνη έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων (Αρ. Απόφασης 180/14) και Εγκυκλίους (149841/Ζ1-Φ.14/ΦΜ/140257/153413/Δ1) του Υπουργείου Παιδείας διοργανώνει (16-17/12/2017) στα Μαρτυρικά και Ηρωικά Καλάβρυτα σε Πανελλήνια αποκλειστικότητα, υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων και της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Αρ. Απόφασης 94124/27-09-14) και τη στήριξη του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ), τον “5ο ΑΝΟΙΚΤΟ (ΣΕ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ) ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΣΚΙΤΣΟΥ”, με εικόνες από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα της 13/12/1943.

Αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη το γεγονός ότι τρόφιμοι του ΚΕΔΙΚ, υπό την καθοδήγηση της Κοινωνικής Λειτουργού Κας Κωνσταντίνας Τσάτσαρη και στα πλαίσια της Εργασιοθεραπείας- Δημιουργικής Απασχόλησης, απέστειλαν καλοσχεδιασμένα σκίτσα, λαμβάνοντας μέρος στον ως άνω αναφερόμενο Διαγωνισμό. Όπως είναι γνωστό, η Εκδήλωση αυτή έχει σαν σκοπούς τόσο την απότιση τιμής και μνήμης στα θύματα του Ολοκαυτώματος, όσο και την καλλιέργεια ιδανικών ειρήνης-ισότητας-ελευθερίας μεταξύ των λαών. Η συμμετοχή των τροφίμων του ΚΕΔΙΚ, αποτελεί ένα ακόμη αποτέλεσμα του σημαντικού κοινωνικού και ανθρωπιστικού έργου, που καθημερινά επιτελείται στο ίδρυμα. Είναι ένα θεάρεστο έργο, που -εξάλλου- αποτυπώνεται γλαφυρά στο βιβλίο εντυπώσεων των επισκεπτών του ΚΕΔΙΚ.

Επιπλέον, τις ίδιες ημερομηνίες, (16-17 Δεκεμβρίου2017) προγραμματίζονται (πάντα στο Καλλιμανοπούλειο) από τον ΣΕΠΟΚΕ και διάφορες άλλες δραστηριότητες, όπως “Εργαστήριο Δημιουργίας Σκίτσου”, “Διαλέξεις για την ανάπτυξη του Αθλητισμού και του Ζατρικίου”, “Εκθέσεις”, “Σκακιστικές Επιδείξεις” κλπ από γνωστούς προσκεκλημένους που χαίρουν Πανελλήνιας και Διεθνούς αναγνώρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες: Δρ Ν. Χ. Ραζής κιν. τηλ. 6932468208, τηλ. 2692360133 και
 email:dr.n.x.razis.g.p@gmail.com, καθώς και στην ιστοσελίδα του
 ΣΕΠΟΚΕ www.sepoke.gr 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ο ΣΕΠΟΚΕ, καλεί τους πολίτες να τιμήσουν με την παρουσία τους όλες τις Εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.