HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νταβλούρος: Η ΝΔ πρέπει να πει ένα ηχηρό «Όχι» στο νομοσχέδιο – «έκτρωμα»

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Χωρίς περιστροφές, ήξεις – αφίξεις, ευθέως και κατηγορηματικά, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πει ένα ηχηρό κα...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Χωρίς περιστροφές, ήξεις – αφίξεις, ευθέως και κατηγορηματικά, η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πει ένα ηχηρό και ξεκάθαρο «Όχι» στο δήθεν προοδευτικό νομοσχέδιο – «έκτρωμα» περί της αλλαγής ταυτότητας φύλου.
Πρόκειται για ένα νομοσχέδιο ντροπής, που φτάνει στο σημείο να δίνει το δικαίωμα ακόμη και σε 15χρονα παιδιά να αλλάζουν το φύλο τους, όταν αυτά στην ίδια ηλικία δεν κρίνονται ώριμα ούτε για να ψηφίζουν ούτε για να κατέχουν δίπλωμα οδήγησης, έστω!
Αλλά και κανείς γονέας ή κηδεμόνας δεν μπορεί να αποφασίσει να επιλέξει το φύλο του παιδιού του, όχι μόνο στα 15, αλλά ούτε στα πέντε! Γιατί το φύλο υπάρχει! Διότι φύλο δεν επιλέγει κανείς στον έμβιο κόσμο, Γεννιέται ως φύλο, έχοντας επιλεγεί από το χρωματόσωμα  που τον δημιούργησε: Χ ή Υ.
Μ’ αυτό το νομοσχέδιο - «έκτρωμα» ανοίγουν το δρόμο και για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια! Αυτό κι αν είναι μείζον πρόβλημα, και είναι πρόβλημα για έναν και μόνο λόγο. Σκέφτηκαν άραγε τι πρότυπο θα προσλάβει η παιδική ψυχή του υιοθετημένου από τα ομόφυλα ζευγάρια; Γιατί εδώ βρίσκει εφαρμογή η λαϊκή ρήση «μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις».
Είναι τώρα η ώρα να εναντιωθούμε στους ψευτοπροοδευτικούς που επιχειρούν να μας πείσουν ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα υπηρετούνται με νομοθετικές πρωτοβουλίες που ικανοποιούν διαστροφικές μειοψηφίες!  Πρέπει να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι είναι άλλο πράγμα η αναγνώριση του δικαιώματος κάποιου να αυτοπροσδιορίζεται, όπως ο ίδιος προσλαμβάνει το φύλο του, κάτι για το οποίο ουδείς τον εμποδίζει, κι άλλο πράγμα η νομοθέτηση κόντρα στη νομοτέλεια της φύσης και τη γενικευμένη κοινωνική αίσθηση περί της διάκρισης των φύλων.
Είναι άραγε τυχαίο ότι ενώ οι οργανικές λειτουργίες του ανθρώπου (καρδιακή, αναπνευστική, νεφρική κ.α.) είναι ίδιες και στα δύο φύλα, εκτός της αναπαραγωγικής ;
 «Όχι», λοιπόν, και πάλι «Όχι» στους ψευτοπροοδευτικούς και σκοταδιστές, γιατί το οφείλουμε αυτό στα παιδιά μας και στην  ανθρώπινη αξιοπρέπεια!


ΣΣ: Ο κ. Θανάσης Νταβλούρος είναι πρώην βουλευτής Αχαϊας Νέας Δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.