HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απρόσμενη ήττα για τα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Απρόσμενη ήττα, γνώρισε η Α.Ε.Καλαβρύτων, εντός έδρας από την Φλόγα Ροδιάς με 3-1 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ...

Απρόσμενη ήττα, γνώρισε η Α.Ε.Καλαβρύτων, εντός έδρας από την Φλόγα Ροδιάς με 3-1 στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑ. Ήταν ένα αποτέλεσμα που ήρθε με δύο γκολ - δώρα των Καλαβρύτων στους Αιγιώτες στο 21' και 23', την απαράδεκτη διαιτησία του κ Μέρμηγκα που στο 67' καταλόγισε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ομάδας των Καλαβρύτων και το... πήρε πίσω δείχνοντας άουτ και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης της ομάδας των Καλαβρύτων για να μπορέσουν να γυρίσουν το παιχνίδι. 
Γι άλλη μια αγωνιστική η ομάδα του Κωστή Βλάχου, είχε την υπεροχή με συντριπτική κατοχή μπάλας, καλή κυκλοφορία αλλά δεν κατάφερε να την μετατρέψει σε αποτέλεσμα. 
Η ήττα αυτή πρέπει να αποτελέσει γρήγορα μια άσχημη παρένθεση και να συνεχιστή αυτή η εξαιρετική δουλεία που γίνεται φέτος στα Καλάβρυτα σε όλα τα επίπεδα. 
Η ομάδα των Καλαβρύτων υπό την καθοδήγηση του Κωστή Βλάχου, έχει φέτος αποκτήσει ποδοσφαιρική φιλοσοφία, ομαδικότητα, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο οτι τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Παραλειπόμενα:
❤Με τις νέες εντυπωσιακές εμφανίσεις παρουσιάστηκε η ομάδα των Καλαβρύτων με χορηγό την εταιρεία ΤΕΜΑΚ
👇Ανασταλτικός παράγοντας, η βροχή που έπεφτε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα.
💃Εξαιρετικό το γκόλ που σημείωσε με απευθείας χτυπά φαουλ ο Χρύσανθος Αλεξόπουλος. Ο Χρύσανθος έχει "συλληφθεί" πολλές φορές στο δημοτικό στάδιο να κάνει ατομική προπόνηση στα στημένα...
💨Στην φάση του 67' και στο χτύπημα του τερματοφύλακα της Ροδιάς στον Δημόπουλο κατα την έξοδό του, τραυματίστηκαν και οι δύο παίκτες. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι και ενώ όλοι περίμεναν να σηκωθούν οι τραυματίες και να εκτελεστεί, ως δια μαγείας δείχνει.... αουτ... Είναι η δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που διαιτητής "σφάζει" την ΑΕΚ.
💣Μεγάλος εκνευρισμός χθες για τους παίκτες των Καλαβρύτων. Μάλιστα ο Θ. Αναγνωστόπουλος με την λήξη του ημιχρόνου, ξέσπασε στον πλεξιγκλάς του πάγκου.... Λ
👌Για πρώτη φορά στην 18αδα ο πολλά υποσχόμενος νεαρός από τον Πριόλιθο, Θ. Κοντογιώργης.
💪Μετά την λήξη του αγώνα, όλοι οι παίκτες των Καλαβρύτων δεν μπορούσαν να συνέλθουν από τον σοκ της ήττας. Η δουλειά που φέτος κάνουν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και θέλουν να το δείξουν. Θα φανεί παιδιά είναι το μόνο σίγουρο. Συνεχίστε...   
    
Το φιλμ του αγώνα     
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ 1-3
Διαιτητής: Μέρμηγκας Νικόλαος
Επόπτες: Παναγιώτης Θεοφανόπουλος και Ανδρέας Αναγνωστόπουλος.
Γκολ: 33’ Αλεξόπουλος / 21’, 23’ Κατσαούνης, 87’ Κλάιντι
Κόκκινη: 88’ Δημόπουλος (Καλάβρυτα)
Συνθέσεις
Καλάβρυτα: Λέσης, Μπαχάς (70’ Σταματόπουλος), Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου, Ντάλας, Παπαδόπουλος, Γκεράρντ (85' Τζαφεράι), Δημόπουλος, Θ. Αναγνωστόπουλος, Γ. Αναγνωστόπουλος (70’ Πολυζωγόπουλος), Κουτρουμάνης (79’ Τζόβολος).
Φλόγα Ροδιάς: Γκιώνης (65’ Λαουρδέκης), Μακάσης (83’ Ροδόπουλος), Α. Λιακόπουλος, Π. Λιακόπουλος, Βούλγαρης, Χριστόπουλος, Κλάιντι, Δεσποτόπουλος, Κατσαούνης, Μπαντούνας, Αλευρίτης.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.