Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας

Μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ ''EUROCARGO TRIESTE'' σημαίας...

Μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάτρας, από τον Πλοίαρχο του Φ/Γ-Ο/Γ ''EUROCARGO TRIESTE'' σημαίας Μάλτας, ότι κατά τον απόπλου του από το Νέο Λιμένα Πάτρας προσέκρουσε ελαφρά στο Δ/Ξ ''AEGEAN III'' N.Π.11677 το οποίο ήταν παραβεβλημένο στο Ε/Γ-Ο/Γ ''SUPERFAST I'' N.Π. 11802.
Άμεσα διενεργήθηκε επιθεώρηση στα παραπάνω πλοία από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου διαπιστώθηκαν στο μεν Φ/Γ-Ο/Γ ''EUROCARGO TRIESTE'' στη δεξιά πρωραία πλευρά, μικρό εσωκοίλωμα, αποχρωματισμός και εκδορές και στο δε Δ/Ξ ''AEGEAN III'' ρήγμα διαστάσεων 100χ35 cm, σε ύψος δύο μέτρων πάνω από την ίσαλο γραμμή καθώς και εκδορές και αποχρωματισμοί στην ίδια περιοχή. Στο Ε/Γ-Ο/Γ ''SUPERFAST I'' διαπιστώθηκαν αποχρωματισμός και επιφανειακές εκδορές στην αριστερή πλευρά στο μέσον του πλοίου και σε ύψος 2,5 μέτρων άνω της ισάλου γραμμής, δίχως να διαπιστωθεί πρόκληση ζημιών η φθορών που να επηρεάζουν την ασφάλεια του πλοίου.
Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός ούτε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους των ''EUROCARGO TRIESTE'' και ''AEGEAN III'' μέχρι προσκόμισης βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους παρακολουθούντες νηογνώμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.