Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τι αλλάζει στα διπλώματα οδήγησης

Με έναν εντελώς νέο τρόπο θα εκδίδονται τα διπλώματα οδήγησης. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνη...

Με έναν εντελώς νέο τρόπο θα εκδίδονται τα διπλώματα οδήγησης.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης το αμέσως επόμενο νομοσχέδιο που θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή θα αφορά τα διπλώματα.
Οι εξετάσεις, σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη, θα γίνονται ηλεκτρονικά.

«Στις εξετάσεις ο εξεταστής θα βρίσκεται σε απόσταση από τον εξεταζόμενο» είπε διευκρινίζοντας ότι όλη η διαδικασία θα ελέγχεται από ένα control system ώστε να μη βγαίνουν διπλώματα με… φακελάκι στον εξεταστή.

Παράλληλα θα ελέγχεται ηλεκτρονικά και όλη η διαδικασία πριν τις εξετάσεις, αναφορικά με τα υποχρεωτικά μαθήματα που πρέπει να κάνει ο υποψήφιος για το δίπλωμα.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυραγάνη «με την ψηφιοποίηση των σχολών οδήγησης θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος των μαθημάτων για την πιστοποίηση των υποχρεωτικών ωρών διδασκαλίας μέσω συστήματος που θα ελέγχει την παρουσία των εκπαιδευόμενων στον χώρο διδασκαλίας» είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.