HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΜΠΟΣΙ: Άνοιξε ο δρόμος στους μικρούς μαθητές για το σχολείο (ΦΩΤΟ)

Καθαρίστηκε ο δρόμος για το Μπόσι και πλέον είναι προσβάσιμος για τον ορεινό οικισμό ωστε επιτέλους να μπορέσουν να πάνε τα παιδιά σχολεί...

Καθαρίστηκε ο δρόμος για το Μπόσι και πλέον είναι προσβάσιμος για τον ορεινό οικισμό ωστε επιτέλους να μπορέσουν να πάνε τα παιδιά σχολείο. Η σπίθα για την λύση του προβλήματος-όπως μας αναφέρει ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πετσάκων κος Ιωάννης Λυρίτης- άναψε με το ρεπορτάζ του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS το οποίο ευχαριστεί και δημόσια και όπως αναφέρει, τώρα όλοι μας τώρα, πρέπει να πιέσουμε να ολοκληρωθεί με την ασφαλτόστρωση του.
Εμείς να συμπληρώσουμε, για να μην αδικήσουμε κανέναν, την άμεση κινητοποίηση, του Δημάρχου κ. Λαζουρά, του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Χουλιάρα, του Προέδρου της Τ.Κ κου Λαμπίρη.
Όπως μας δήλωση ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κος Αποστόλης Λαμπίρης, οι εργασίες ήταν προγραμματισμένες από την Άνοιξη σε συνεννόηση με τους κατοίκους και για να εχουν εχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι εργασίες έπρεπε να γίνουν, όπως και έγιναν με τις πρώτες βροχές
Να σημειώσουμε οτι ακόμα εκκρεμεί ο ανάδοχος μεταφορέας (ταξί) για την μεταφορά των μικρών μαθητών αφού η διαγωνιστική διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.