HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

29 Οκτωβρίου γιορτάζουν - Εορτολόγιο

Σήμερα 29 Οκτωβρίου γιορτάζουν Ονομαστικές Εορτές: ΑΒΡΑΑΜ Αβραάμ, Αβραμία ΜΕΛΙΝΑ Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Με...

Σήμερα 29 Οκτωβρίου γιορτάζουν
Ονομαστικές Εορτές:
ΑΒΡΑΑΜ Αβραάμ, Αβραμία
ΜΕΛΙΝΑ Μελιτίνη, Μελιτίνος, Μελιτίνα, Μελίτη, Μελίτα, Μελίνα

Συναξαριστής
Οσιομαρτύρων Αναστασίας της Ρωμαίας (γ΄αι.) και Τιμοθέου του Αγιορείτου (†1820). Μαρτύρων: Βάσσης, Κυρίλλου, Μελιτηνής , Μιναίου, Μίνη και Σάβα του στρατηλάτου. Οσίων Αβραμίου και Μαρίας (†360). Διομήδους, του εν Λευκωσία. Στεφάνου, Αβραμίου του Ρώσου. Ανάμνησις της καταθέσεως της τίμιας κεφαλής του Προδρόμου και βαπτιστο Ιωάννου. 

Η αγία Μελιτήνη κατηγορήθηκε ως Χριστιανή και οδηγήθηκε στον τοπικό άρχοντα όπου ομολόγησε την πίστη της στο Χριστό. Ο άρχοντας εξοργίστηκε και πρόσταξε να τη χτυπήσουν βάναυσα στο πρόσωπο. Στη συνέχεια τη γύμνωσαν και την οδήγησαν στο δικαστήριο, όπου την ανέκριναν πολλές ώρες. Μετά από την ανάκριση υποβλήθηκε σε πολλά βασανιστήρια. Τελικά της επιβλήθηκε η ποινή του θανάτου δια αποκεφαλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.