HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Αυτή η ΑΕΚ δεν χάνει!

Στο 2-2 έμεινε η ΑΕΚ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Οι "κιτρινόμαυροι" πλήρωσαν τις λιγοστές τους ολιγωρίες και δέχτηκαν δυο γκο...

Στο 2-2 έμεινε η ΑΕΚ κόντρα στην Αούστρια Βιέννης. Οι "κιτρινόμαυροι" πλήρωσαν τις λιγοστές τους ολιγωρίες και δέχτηκαν δυο γκολ στα οποία είχε απάντηση ο Μάρκο Λιβάγια. Έχασε την ευκαιρία για ανατροπή και νίκη η ΑΕΚ που έχασε ένα... τσουβάλι ευκαιρίες στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα.

Το ματς
Η ΑΕΚ ξεκίνησε την αναμέτρηση με φόρα και ενθουσιασμό παίρνοντας από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης. Στα πρώτα 15' οι "κιτρινόμαυροι" είχαν κλείσει τους Αυστριακούς στο δικό τους μισό του γηπέδου χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να συνδυαστούν σωστά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.

Αντίθετα, κόντρα στη ροή της αναμέτρησης η Αούστρια είχε την πρώτη σοβαρή ευκαιρία στο 17'. Ο Μόσχαϊν έκανε την κίνηση στην πλάτη της άμυνας, ο Πιρές τον τροφοδότησε κατάλληλα όμως ο Ανέστης με τη βοήθεια του δοκαριού αποσόβησε το γκολ στο τετ α τετ. Στη συνέχεια η ΑΕΚ απάντησε με μια ευκαιρία του Τσόσιτς (20') μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Αούστρια και τελικά κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 29'. Σε μια περίεργη ο Μάνταλος με υπέροχη κάθετη βρήκε τον Αραούχο ο οποίος σε τετ α τετ νικήθηκε από τον Πεντζ, όμως ο επερχόμενος Λιβάια έβαλε την κόντρα στον αμυντικό που προσπάθησε να διωξει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Από εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς και άρχισαν να απειλούν όλο και περισσότερο εκμεταλλευόμενοι την αντικατάσταση του Τσόσιτς με τον Τζανετόπουλο λόγω τραυματισμού. Από μια τέτοια φάση τελικά ήρθε το 1-1. Στο 44' ο Μπακάκης ξεχάστηκε ψηλά, ο Τζανετόπουλος άργησε να βγει στην πλάγια κάλυψη και ο δαιμόνιος Πιρές με γύρισμα ακριβείας βρήκε τον Μόσχαιν που νίκησε Βράνιες και Ανέστη για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου στο ΟΑΚΑ.

1760310

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την "Ένωση", αφού μόλις στο 50' βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ο Πιρές, μετά από μια άρτια επίθεση της Αούστρια, βρήκε τον Ταχουρί ο οποίος με υπέροχο φαλτσαριστό σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Ανέστη για το 2-1.

Η ΑΕΚ απάντησε άμεσα και εντυπωσιακά με ένα μπαράζ οχτώ(!!!) ευκαιριών σε 20 λεπτά με τους Λιβάγια (51', 60', 67'), Αραούχο (59', 72'), Μάνταλο (54'), Βράνιες (55') και Χριστοδουλόπουλο (58') να τα βάζουν με την αστοχία τους αλλά και τον τερματοφύλακα Πεντζ. Τελικά αυτό που τόσο δικαιούνταν η ΑΕΚ το πέτυχε στο 90' όταν Μάνταλος, ΑΣραούχο και Λιβάια συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να εμφανίζει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πεντζ.

Άδικο αποτέλεσμα για την ΑΕΚ η ισοπαλία βάσει της εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου. Οι λιγοστές κεκές στιγμές όμως στην άμυνα πληρώθηκαν ακριβά, ενώ τα κακά τελειώματα και η... γκαντεμιά την απέτρεψαν από άλλη μια μεγάλη ανατροπή. Μετά το 2-2, όλα παραμένουν ανοικτά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης και της πρόκρισης.

Οι Συνθέσεις:
ΑΕΚ: Ανέστης - Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (Τζανετόπουλος 23') (Μπακασέτας 80'), Μπακάκης - Αϊντάρεβιτς (Γαλανόπουλος 53'), Γιόχανσον - Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Λιβάια - Αραούχο
ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: Πεντζ - Κλάιν, Μοχάμεντ, Σέρμπεστ, Μάρτσινκο - Χόλτζχαουερ - Πιρές, Ντε Πάουλα, Αμπντουλάχι (Πρόκοπ 59'), Ταχουρί - Μόσχαϊν (Φριζενμπίχλερ 70')

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.