HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι "αιώνιοι έφηβοι" του Καλλιμανοπουλείου αναστάτωσαν την Κλειτορία (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Πολλές φορές τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψεις συναισθήματα και εντυπώσεις, για μιά μέρα που το ρεπορτάζ και η δημοσιογραφική κάλυψ...

Πολλές φορές τα λόγια είναι λίγα για να περιγράψεις συναισθήματα και εντυπώσεις, για μιά μέρα που το ρεπορτάζ και η δημοσιογραφική κάλυψη έγιναν συνοδοιπόροι υπέροχων ανθρώπων. 
Βρέθηκα σήμερα το πρωί, στο στολίδι των Καλαβρύτων, το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό και Διακονικό Κέντρο για να συνοδεύσω στην ημερήσια εκδρομή τους στην Κλειτορία, τους παλαίμαχους της ζωής αλλά γεμάτους δύναμη ψυχής, που ζουν εκεί.
Ντυμένοι στην "πένα", γεμάτοι ανυπομονησία, επιβιβάστηκαν και με μάτια ανοικτά παρακολουθούσαν την διαδρομή σε μέρη που άλλοτε όργωναν, κυριολεκτικά και μεταφορικά. 
Δίπλα τους άοκνοι συνοδοί αλλά και φίλοι, εργαζόμενοι στο ίδρυμα με πρώτον και καλύτερο το Διευθυντή του ιδρύματος κ. Νίκο Παπαχριστόπουλο, που κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλεία σε όλα τα επίπεδα.
Φτάσαμε στην Κλειτορία, που έχει αυτές τις μέρες την μεγάλη εμποροπανήγυρη και ως... ζωηροί έφηβοι, γεμάτοι ενέργεια, είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν, να διασκεδάσουν, να γευθούν την καθιερωμένη γουρουνοπούλα και χωρίς να χάσουν ευκαιρία να... ξεσηκώσουν τους πάντες με χορό και τραγούδι.
Η ευχή τους, μαζί με τις πολλές ευχαριστίες προς τους καθημερινούς βοηθούς και προστάτες τους, ήταν να ξαναβρεθούν εκεί και πάλι, όλοι μαζί, χωρίς... απώλειες.... 
Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και τους ευχαριστω πολύ που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω και να μάθω πολλά μια μέρα μαζί τους.
Αξίζει για άλλη μια φορά να σημειώσω την εξαιρετική και πολυεπίπεδη δουλειά  που γίνεται στο Καλλιμανοπούλειο, από Διοίκηση και προσωπικό, που αν δεις τους γέροντές μας από κοντά θα το διαβάσεις στα μάτια τους.
ρεπορτάζ για το
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής
Δείτε φωτογραφίες κι ένα μοναδικό βίντεο    

  
       

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.