HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναπόφευκτο το τέλος των αλυσοδεμένων στην εξουσία ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος Το είδαμε, λοιπόν, κι αυτό. Τους «Ανεξάρτητους  Έλληνες» να δηλώνουν με έμφαση ότι θα υπερψηφίσουν το νομοσχ...

γράφει ο Θανάσης Νταβλούρος
Το είδαμε, λοιπόν, κι αυτό. Τους «Ανεξάρτητους  Έλληνες» να δηλώνουν με έμφαση ότι θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αλλαγή φύλου, κόντρα σε ηρωικές διακηρύξεις τους στο παρελθόν περί πατρίδας, θρησκείας και οικογένειας!

Και είπαν το «ναι», προφανώς για να ανταποδώσουν τη στήριξη που παρείχε με θέρμη σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ στον αρχηγό τους για τις απόκρυφες συνομιλίες του με έναν ισοβίτη, καταδικασμένο για εμπόριο ναρκωτικών, και την αγάπη του για τη ρουλέτα.

Οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού και όλοι παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου, με πρωταγωνιστές τους εταίρους του ετερόκλητου κυβερνητικού πολιτικού μορφώματος, στο οποίο δεν έχουν θέση η πολιτική λογική και η πολιτική αξιοπρέπεια.

Σφιχταγκαλιασμένοι, Τσίπρας και Καμμένος έχουν γίνει όμηροι ο ένας του άλλου, όπως εύστοχα παρατήρησε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, με σκοπό να κρατηθούν αλυσοδεμένοι στην εξουσία, η οποία για τους ίδιους και τα κόμματα τους είναι αυτοσκοπός.

Μπροστά δε στην πρεμούρα τους να κρατηθούν στις καρέκλες τους δεν έχουν κανένα απολύτως ηθικό φραγμό, κανέναν ενδοιασμό. Δεν λογαριάζουν τίποτα, δυστυχώς για τους ίδιους δεν υπολογίζουν ούτε τον κυρίαρχο λαό που θα τους στείλει νομοτελειακά στα σπίτια τους. Αυτά που δεν πρόκειται, ωστόσο, να βγουν στο σφυρί, σε αντίθεση με χιλιάδες άλλα που θα χάσει κόσμος και κοσμάκης από τη σημερινή… «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση. Ναι, απ’ αυτούς τους ίδιους που εναντιώνονταν κάποτε στους πλειστηριασμούς, φωνάζοντας «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

Αλλά το αναπόφευκτο τέλος τους πλησιάζει και θα είναι εκκωφαντικό. Και θα είναι το τέλος που αρμόζει στους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες που είχε η χώρα στη διακυβέρνηση της.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.