Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η επίσκεψη του Λευτέρη Αυγενάκη στο Μέγα Σπήλαιο (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,  Λευτέρης Αυγενάκης για να παραστεί στην συνεδρίαση της ΝΟ...

Στα Καλάβρυτα βρίσκεται ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρης Αυγενάκης για να παραστεί στην συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Νομού Αχαΐας, η οποία θα γίνει στο ξενοδοχείο Canyon σήμερα το απόγευμα.
Ο κος Αυγενάκης συνοδευόμενος από την σύζυγό του, επισκέφθηκε το ιστορικό μας Μοναστήρι του Μεγάλου Σπηλαίου, όπου ξεναγήθηκε από τον π. Σεραφείμ δείχνοντας εντυπωσιασμένος από την Μονή και από την Ιστορία της. Ο κ. Αυγενάκης, όπως μας εκμυστηρεύτηκε, είχε επισκεφθεί την Ιερά Μονή στα φοιτητικά του χρόνια και ήθελε διακαώς να βρεθεί και πάλι στον ιερό τούτο χώρο. 
Στον προαύλιο της Ιεράς Μονής,  τον υποδέχθηκαν οι Βουλευτές Αχαΐας της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, ο Πρόεδρος της Τ.Ο Καλαβρύτων κος Τσάμης με στελέχη της τοπικής οργάνωσης, Πολιτευτές του Νομού και στελέχη της Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ kalavrytanews.com  

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.