Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αχαΐας στα Καλάβρυτα - Οι θέσεις που ανέπτυξε ο Αυγενάκης (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Νομού Αχαΐας που φιλοξένησε και οργάνωσε στα Καλάβρυτα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρ...

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Νομού Αχαΐας που φιλοξένησε και οργάνωσε στα Καλάβρυτα η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Καλαβρύτων.
Η συνεδρίαση έγινε στο ξενοδοχείο Canyon παρουσία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη των Βουλευτών Αχαΐας της Ν.Δ. Κατσανιώτη και Φωτήλα του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας κ. Μαζαράκη, του Προέδρου της τοπικής Νίκος Τσάμη, τέως Βουλευτών, πολιτευτών και στελεχών του κόμματος.
Στη συνεδρίαση ο κος Αυγενάκης ανέπτυξε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας τονίζοντας χαρακτηριστικά οτι "η Ν.Δ. είναι η τελευταία ελπίδα των πολιτών, γι αυτό πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι". 
Ανέπτυξε την αγροτική πολιτική και την στήριξη των υγειών συνεταιρισμών και μίλησε για "αναντιστοιχία λόγων και έργων από την κυβέρνηση Συριζα - Ανελ"
Μίλησε και για τις Επιμελητηριακές εκλογές, θέμα που έχει προκύψει στην Αχαΐα και στις εκλογές του Δεκεμβρίου, τονίζοντας οτι "η Ν.Δ. δεν δίνει το χρίσμα πουθενά, απλά θα υποστηρίξει όλους τους υποψηφίους που προέρχονται από τους κόλπους των στελεχών χωρίς παραταξιακή γραμμή" καταφέρθηκε δε κατα του Νίκου Νικολόπουλου ονομάζοντάς τον "πλανώδιο παραγοντίσκο που πρόδωσε το κόμμα του"  
Ο κ. Αυγενάκης στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ που προγραμματίζεται στις 16-17 Δεκέμβρη, αλλά και στα 7 προσυνέδρια σε όλη την Ελλάδα που θα προηγηθούν. Όπως είπε «ανοίγουμε βήμα διαλόγου. Ανοίγουμε το βήμα της Νέας Δημοκρατίας και προωθούμε στην πράξη τη δημιουργική ανανέωση του Κόμματος, μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία, με διευρυμένη συμμετοχή πολιτών και χρήση πολλών τεχνολογικών καινοτομιών. Ανοίγουμε για άλλη μια φορά τις πόρτες του Κόμματος σε νέους ανθρώπους και νέες ιδέες, γιατί οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα».
Οι σύνεδροι αυτήν την ώρα βρίσκονται στην Κλειτορία.

Παραλειπόμενα:
👍Χαμακιώτης και Πορετσάνος δίπλα - δίπλα παρακολουθούσαν την συνεδρίαση και στο τέλος έσπευσαν να σφίξουν το χέρι στον κ΄Αυγενάκη εμφανώς ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του συνεδρίου.
👌Η Γιώτα Παυλοπούλου, απαστράπτουσα στο πάνελ του συνεδρίου, έκανε την διαφορά.
💔Πολιτευτές του κόμματος εν όψη... ψηφοδελτίου αλλά και από παλιές "αναμετρήσεις" δεν αντάλλαξαν ουτε βλέμμα.
👌Αυγενάκης, Βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. γευμάτισαν στην ταβέρνα του δημοτικού Συμβούλου κου Νίκου Σφαραγγούλια ο οποίος και φωτογραφήθηκε με τον γραμματέα του κόμματος ο οποίος είπε τα καλύτερα για το γεύμα και την περιποίηση.
🙆Στο ξενοδοχείο που γινόταν η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ βρισκόταν και ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης όλως τυχαίως. Σε ερώτησή μας αν ήρθε για το συνέδριο, χαμογέλασε και μας είπε. "ήρθα στα Καλάβρυτα για μια μέρα και τους βρίσκω πάλι μπροστά μου. Δεν έχω πρόβλημα όμως μπορώ να πάω να πω και μια καλησπέρα"
Ρεπορτάζ για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
Νίκος Κυριαζής
   


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.