Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΤΩ ΔΡΥΜΟΣ: Η αρχή έγινε

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  «Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ» ΕΔΡΑ : ΚΑΤΩ ΔΡΥΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση ...

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ & ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ 
«Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΛΕΙΤΩΡ»
ΕΔΡΑ : ΚΑΤΩ ΔΡΥΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση και με το πέρας της θερινής περιόδου να ανακοινώσουμε ότι ο σύλλογος του χωριού μας έλαβε πλέον «σάρκα και οστά». Την 20η Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με αξιοσημείωτη επιτυχία (το εύρος της οποίας ξεπέρασε κάθε μας προσδοκία) η εκλογική διαδικασία και το 1ο Συναπάντημα Κάτω Δρυμοτών. Από το πρωί της ίδιας ημέρας, το δημοτικό κατάστημα (πρώην σχολείο) του χωριού μας έσφυζε από ζωή και ανθρώπους με όρεξη και διάθεση να στηρίξουν την προσπάθεια και να συμμετάσχουν στις εκλογές, με τον δε αριθμό των ψηφισάντων να φτάνει τους 75! Μετά τη λήξη της εκλογικής διαδικασίας συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. και συνεχίστηκαν οι ετοιμασίες για το βραδινό Συναπάντημα. Το βράδυ της 20ης Αυγούστου και στο προαύλιο του σχολείου παρευρέθησαν πλέον των 200 ατόμων. Προσφέρθηκε φαγητό και ποτό σε οικογενειακές τιμές και πλούσια λαχειοφόρος αγορά με περίπου 50 δώρα. Η μουσική επένδυση με δημοτική ορχήστρα και χορό ελεύθερο απογείωσε το κέφι. Το επόμενο βράδυ και στον ίδιο χώρο ο σύλλογος προσέφερε φαγητό και ποτό σε 30 και πλέον χωριανούς, με τα σχόλια να είναι άκρως ενθαρρυντικά και τον εποικοδομητικό διάλογο να αφήνει άπαντες ικανοποιημένους!  
Επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας ευχαριστήρια – συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν για την άψογη τέλεση των εκδηλώσεων. Επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους συγχωριανούς και τους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τα μέλη του Δ.Σ. του δήμου Καλαβρύτων και τα μέλη όμορων συλλόγων - με τους οποίους και προσβλέπουμε σε αγαστή συνεργασία - τους δωροθέτες καθώς και τους μουσικούς που πλαισίωσαν το συγκρότημα δωρεάν ή με απειροελάχιστο αντίτιμο. Τέλος ευχαριστούμε το Σύλλογο «Μεταμόρφωση Σωτήρος» των εν Αθήναις Κάτω Δρυμοτών και το Σύλλογο Καρνεσιωτών για την παραχώρηση των τραπεζοκαθισμάτων.
Η αρχή έγινε και μας γεμίζει με δύναμη και αισιοδοξία για τη συνέχεια. Καλούμε όλους τους πατριώτες να ενισχύσουν την προσπάθεια, δεν περισσεύει κανείς! Ιδέες υπάρχουν άπλετες και διάθεση ανεξάντλητη, πάντα με γνώμονα την ομόνοια, την πρόοδο και το καλό για τον τόπο μας, ο οποίος  ερημώνει και δοκιμάζεται στην εποχή μας!

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Β. ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ   ΘΕΟΔΩΡΟΣ Σ. ΚΙΚΙΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.