HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χειρουργός, Αναισθησιολόγος και Παιδίατρος στο Νοσοκομείο Αιγίου

Την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών εντός των προσεχών ημερών, ώστε να αναλάβουν καθήκοντα οι νεοπροσληφθέντες χειρουργός και...

Την ολοκλήρωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών εντός των προσεχών ημερών, ώστε να αναλάβουν καθήκοντα οι νεοπροσληφθέντες χειρουργός και αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Αιγίου, προανήγγειλε μέσω του ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ η διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος κα Γιούλη Μαμμή, η οποία παράλληλα αναφέρθηκε και στην προοπτική λειτουργίας υπηρεσιών όλο το 24ωρο, όπως ο αξονικός τομογράφος που ήδη βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία από 13 Ιουλίου.

«Εντός των προσεχών ημερών, αφού δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ οι προσλήψεις, θα έρθουν να αναλάβουν καθήκοντα και να ενισχύσουν το ιατρικό προσωπικό μας, ο χειρουργός και η αναισθησιολόγος που έχουν προσληφθεί, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία για ανάληψη καθηκόντων και του παιδιάτρου» σημείωσε η κα Μαμμή προσθέτοντας: «Οι ανάγκες στο χειρουργικό κομμάτι ήταν έντονες και η έλευση των 2 γιατρών θα λύσει αρκετά προβλήματα, ιδιαίτερα σε βαριά περιστατικά όπου είναι απαραίτητη η συνοδεία αναισθησιολόγου».

Όσον αφορά στον αξονικό τομογράφο, ο οποίος προς το παρόν λειτουργεί κάθε Πέμπτη πιλοτικά, για εσωτερικούς ασθενείς και προγραμματισμένες εξετάσεις, ενώ το υπάρχον ιατρικό και τεχνικό προσωπικό έχει περάσει τη σχετική εκπαίδευση, ώστε σύντομα να υπάρχει ετοιμότητα και για δεύτερη ημέρα λειτουργίας την εβδομάδα και σταδιακά η συχνότητα να αυξηθεί. «Ακόμα και έτσι, έχοντας αρκετά καλή διάθεση, φροντίζουμε ώστε αν εμφανιστεί έστω και άλλες ημέρες κάποιος ασθενής, εσωτερικός ή εξωτερικός, να εξυπηρετείται όταν αυτό είναι δυνατόν και χωρίς να γίνεται εις βάρος των άλλων τμημάτων του Νοσοκομείου» κατέληξε η κα Μαμμή.
από: filodimos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.