Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ: «Ευκαιρία να …μετανοήσει ο κ. Βούτσης!»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αχαΐας και την προσπάθεια αποδόμησ...

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και των βουλευτών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αχαΐας και την προσπάθεια αποδόμησης της Ορθοδοξίας στο σύγχρονο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι, ο πρώτος επιλαχών βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Αχαΐας Γιάννης Λαϊνιώτης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Οι μέρες προσφέρονται για να εκδηλώσει τη μετάνοια του ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ζητώντας συγγνώμη από τον Ορθόδοξο Ελληνικό λαό.
Παρομοίως, το ίδιο οφείλουν και οι τρείς βουλευτές Αχαΐας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., που έσπευσαν να κρατήσουν «σεκόντο» στο παραλήρημα του Προέδρου της Βουλής.
Είναι πολλά, πια, τα ατοπήματα της υποκουλτούρας και της αριστερής ψευτοδιανόησης. Από τον «συνωστισμό της Σμύρνης» μέχρι την υποστολή της Ελληνικής σημαίας, από τον «ευνουχισμό» του μαθήματος των θρησκευτικών μέχρι τον εξοβελισμό, από το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθητών, της Ιστορίας και των Αρχαίων Ελληνικών και από την …κληρωτίδα για την επιλογή των σημαιοφόρων, μέχρι τον γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλους, η Ελληνική κοινωνία έχει μείνει εμβρόντητη.
Θέλω να πιστεύω ότι ένας στενός πυρήνας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είναι αυτός που περιφέρει τα «προοδευτικά» κόμπλεξ του. Το δυστύχημα, βέβαια, είναι ότι κάποιοι εξ όλων, έχουν θεσμικό ρόλο και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – ΑΝ.ΕΛ..
Επαναλαμβάνω ότι οι μέρες προσφέρονται για να καλοσκεφθούν οι …λεβέντες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ότι με διαβρωτικές πρακτικές δεν προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στο Έθνος.

Δεν είναι ντροπή σήμερα και αύριο να εκκλησιασθούν σε ναούς, ξωκλήσια και μοναστήρια, εκεί που γιορτάζεται η χάρη της Παναγίας και πάλλεται η καρδιά της Ελλάδας. Για να καταλάβουν τη δύναμη της Ελλάδας, των Ελλήνων Ορθοδόξων Χριστιανών.
Κι’ ας μην είναι μεμψίμοιροι, ούτε προβοκάτορες, γιατί αν η Ελλάδα γνώρισε το κατάντημα της τελευταίας 7ετίας, αυτό οφείλεται στη χρόνια ελ αστικοποίηση της Εθνικής μας συνείδησης.

Ναι, το «Ελλάς, Ελλήνων, Χριστιανών» ήταν σύνθημα της χούντας. Αλλά και δεν ήταν ανάγκη να το …εφεύρουν οι πραξικοπηματίες, γιατί η Ελλάδα των Ελλήνων Χριστιανών φωλιάζει στους αιώνες των αιώνων στα υπερήφανα στήθη των πατριωτών όπου γης, χωρίς να λογαριάζουν την προπαγάνδα της όποιας δικτατορίας.
Είναι εξ’ άλλου, ολίγιστοι οι Βούτσηδες για να μπορούν να πλήξουν το τρίπτυχο «Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια». Νάνοι στο ανάστημα, άτομα μιας ισχνής μειοψηφίας, που κάτι θέλουν να πουν για να ξεχωρίσουν ή ποιος ξέρει, ποια άλλη σκοπιμότητα θέλουν να υπηρετήσουν τώρα που συχνωτίζονται συχνότερα με τη Γερμανική Ευρώπη…

Αν ζήλωσε ρόλο «ταλιμπάν» κατά της Ορθοδοξίας ο Νίκος Βούτσης, μπορεί να αποποιηθεί τον θεσμικό ρόλο του και να συνεχίσει μόνος τον κατήφορο του. Η Ελλάδα και η Ιστορία δεν θα τον ακολουθήσουν γιατί ουδέποτε αμφισβητήθηκε η ουσιαστική σχέση Ελληνικότητας και Ορθοδοξίας.
Αν και το σώφρον εκ’ μέρους του θα ήταν να ζητήσει συγγνώμη και να κατανοήσει ότι η θεσμική αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας οδηγεί σε ολισθηρούς δρόμους. Μόνο αν με γενναιότητα παραδεχθεί το ατόπημα του, θα σώσει τουλάχιστον τα προσχήματα …»

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.