Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ

Οριοθετήθηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι μεγάλες φωτιές σε Σανταμέρι, Άγιο Νικόλαο Σπάτα και Σαγέικα. Αναλυτικά:  ...

Οριοθετήθηκαν σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής οι μεγάλες φωτιές σε Σανταμέρι, Άγιο Νικόλαο Σπάτα και Σαγέικα.
Αναλυτικά: 
H πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στις 25/08/2017 και Ω/ 14:27 στην περιοχή Σαντομέρι Αχαΐας. Είναι οριοθετημένη, με εστίες εντός της καμένης έκτασης, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα και 2 ΟΤΑ.
H πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δάσος, στις 25/08/2017 και Ω/ 16:45 στην περιοχή Άγιος Νικόλαος Αχαΐας. Είναι οριοθετημένη, με εστίες εντός της καμένης έκτασης, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 2 ιδιωτικά βυτιοφόρα και 1 μηχάνημα.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς βοριάδες και ευελπιστούν αργότερα μέσα στη μέρα να καταφέρουν να θέσουν υπό έλεγχο τα μέτωπα της πυρκαγιάς.
Στα πεδία των πυρκαγιών βρέθηκαν ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κος Γρηγόρης Αλεξόπουλος ο οποίος δήλωσε:" Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η Πυροσβεστική καθώς και όλοι όσοι συμμετείχαν λειτούργησαν υποδειγματικά."
Δείτε αποκλειστικές εικόνες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS από τα μέτωπα της φωτιάς:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.