Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ. Λαζουράς: Άμεση τοποθέτηση προϊσταμένου στο Δασαρχείο Καλαβρύτων

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, απέστειλε, χθες, επείγουσα επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, το Συντονιστή της Αποκεντ...

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, απέστειλε, χθες, επείγουσα επιστολή στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και τους Διευθυντές Δασών, με την οποία, ζητά, την άμεση τοποθέτηση προϊσταμένου στο Δασαρχείο Καλαβρύτων. 
Το πλήρες κείμενο της επιστολής, αυτής, του Δημάρχου Καλαβρύτων, έχει ως εξής:
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
Καλάβρυτα, 3 Αυγούστου 2017
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Αριθμ. Πρωτ.:6487
ΠΡΟΣ:
1. Τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Βαγγέλη Αποστόλου
2. Το Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος και Ιονίου, κ. Νίκο Παπαθεοδώρου
3. Το Διευθυντή Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης
4. Το Διευθυντή Δασών Νομού Αχαΐας
ΘΕΜΑ: Έλλειψη προϊσταμένου στο Δασαρχείο Καλαβρύτων – Ουσιαστικά, «αναστολή» της λειτουργίας αυτού. Άμεση τοποθέτηση προϊσταμένου ή αναπληρωτή του, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων μας Μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία του Δασαρχείου Καλαβρύτων, έχει δημιουργηθεί, αφόταν, μετατέθηκε ο, μέχρι πρόσφατα, προϊστάμενός του, δασολόγος, Γεώργιος Τσαγιαννίδης, και οι, μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού, υπηρετούντες σε αυτό, υπάλληλοί του, αδυνατούν, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, να ασκήσουν τα καθήκοντα του (αναπληρωτή) προϊσταμένου αυτού.
Το γεγονός αυτό, έχει, ουσιαστικά, παραλύσει τη λειτουργία του Δασαρχείου Καλαβρύτων και οι κάτοικοί μας και οι φορείς δεν εξυπηρετούνται στις τρέχουσες και επιτακτικές υποθέσεις τους και εκφράζουν και στο Δήμο μας, τα παράπονα, την αγανάκτηση και την αγωνία τους, γεγονός που αποτέλεσε και το λόγο αποστολής του παρόντος επείγοντος εγγράφου μας προς εσάς, προκειμένου, ως αρμόδιοι για τούτο, να δώσετε, ΑΜΕΣΑ, λύση σε αυτό το σοβαρό πρόβλημα, δυσλειτουργίας, αν όχι «αναστολής» της λειτουργίας του Δασαρχείου Καλαβρύτων.
Η άμεση τοποθέτηση προϊσταμένου, που να ασκεί, καθημερινά, τα καθήκοντά του, στο Δασαρχείο Καλαβρύτων, είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ και ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, δεδομένου, ότι, εκτός από τις τρέχουσες – συνήθεις υποθέσεις, που πρέπει να διεκπεραιώσει, γρήγορα και αποτελεσματικά, αυτό το διάστημα, έχει και πρόσθετες υποχρεώσεις από τις αντιρρήσεις κατά της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών, που, τώρα, και μέχρι 7 Σεπτεμβρίου, κατατίθενται και οι πολίτες μας ζητούν πληροφορίες, ενημέρωση, διευκρινίσεις και οδηγίες από το Δασαρχείο Καλαβρύτων και, υπεύθυνα, από τον προϊστάμενό του, ο οποίος, τώρα, ουσιαστικά, δεν υφίσταται.
Επίσης, και οι πολυάριθμοι κυνηγοί μας είναι ανάστατοι, αφού δεν υπάρχει προϊστάμενος, καθημερινά, για να υπογράψει τις άδειες κυνηγιού, τώρα, που, σε λίγες μέρες, ξεκινά η κυνηγετική περίοδος.
Αλλά και άλλοι πολίτες και κάτοικοί μας, καταταλαιπωρούνται και καθυστερούν και αναβάλλεται η επίλυση των υποθέσεών τους, από την, προαναφερόμενη, έλλειψη προϊσταμένου του Δασαρχείου Καλαβρύτων.
Με το παρόν, διερμηνεύοντας και μεταφέροντας την αγανάκτηση και την οργή των κατοίκων μας, που εκφράζεται και σε εμάς, ζητούμε, κύριε Υπουργέ, και κύριοι Διευθυντές, να προβείτε, ΤΑΧΙΣΤΑ, σε όλες τις ενέργειες που απαιτούνται και να τοποθετήσετε, ΑΜΕΣΑ, νέο προϊστάμενο στο Δασαρχείο Καλαβρύτων, ο οποίος να μπορεί να ασκεί τα καθήκοντά του, ώστε να ξεκινήσει πάλι η κανονική και τακτική λειτουργία του, να εξυπηρετεί τους πολίτες και τους φορείς, που απευθύνονται σε αυτό, και να μη δείχνει σημάδια παράλυσης και «αναστολής» της λειτουργίας του.
Παρακαλώ, για τις ΑΜΕΣΕΣ ενέργειές σας και για την ενημέρωση εμού και των, συναλλασσομένων με το Δασαρχείο, πολιτών.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων – Γεώργιος Λαζουράς


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.